kirmizibalikbeachte merve211224 e kuşum bırakta senin boy kompleksin olsun yaa yanına da 1.60 adam gitmezki 😽
elfmrl123 kirmizibalikbeachte benimle evlenmeden önce boy takıntım vardı en büyük kriterin boydu diyebilirim neyse ki eşim 1. 85 ben de 1.65 im 🤣
kirmizibalikbeachte elfmrl123 yaaa benimdeee. Hani en azından bi 20 cm olsun istiyordum çünkü sürekli topuklu giyen bi insandım. Bari sırıtmasın diyordum hahaha kendimden uzunu buldum ama topuklu ayakkabılarıma elveda dedim jsksjj
bsygt kirmizibalikbeachte Ben 1,58 eşim 1,68 yani bizim çocuğumuza üzülüyorum boy konusunda. Erkek olduğu için umarım oğluşumu üzmezler 🥲
kirmizibalikbeachte bsygt üzmezler neden üzsünler kuzum herkes uzun boylu olacak değil tabiki. Yeni nesil bizim kadar takıntılı değil. Kız kuzenim yaşça küçük benden 1.78di evlendiği çocuk 1.65 falandır hiç problem etmedi valla 🙄
elfmrl123 kirmizibalikbeachte benim öyle topuklu ayakkabı takıntım da yoktu ben hep spor ayakkabı giyerdim ama erkeğin uzun boylu olması gerektiğini düşünüyorum yani en azından ben yanımda öyle bir insan istiyordum çok şükür Allah sesimi duydu😂
bsygt kirmizibalikbeachte ay valla helal olsun kuzenine ama insanlarda da bir önyargı var ya işte kadın uzun erkek kısa olunca komik geliyor herkese. Haklısın aslında ama insan üzülüyor dalga geçerler filan diye 🥲
LezizeNine kirmizibalikbeachte ameliyat ol desem iğneden korkan bi adam var karşımda mümkün değil olmaz guzum 🤣🤣🤣
kirmizibalikbeachte LezizeNine iğneden korkan bi adam var karşımda O benim evde de var 😂 spor ayakkabıya devam artık napalım 🤷🏼♀️
LezizeNine kirmizibalikbeachte 😂😂😂 iğneden korkan adamlar bide bize erkeklik taslamaya çalışıyorlar 🤣🤣🤣 bi ara dedim ki sen daha bi iğne yaptıramıyorsun bi de bana kural mı koyuyorsun hangi yüreği yedin de çıktın karşıma sinirlendi kocacım😂😂 bide boyu keşke uzun olsaydı bazen öyle bi duruyor ki benle aynı boyda gibi duruyor kendini dimdik yapınca diyorum böyle kal biraz uzun görünürsün belki 😂 ben zaten uzunum diyor çıldırıyor ben kısasın deyince 🤣
Mce kirmizibalikbeachte 6 cm. ( O 1.76- ben 1.70) Ama aynı duruyoruz yanyana . Kilo da etkiliyor tâbi
kurkmantolumadonnaa Ben 1,72 eşim 1,69 Özel günlerde ona tabanlık koyuyoruz ben zaten topuklu sevmem😄
kirmizibalikbeachte kurkmantolumadonnaa eşim kısa olsaydı ve tabanlık alsaydım erkoları zorbalıyolar diye yürüyüş falan düzenlerdi hajsajaj