kirmizibalikbeachte LezizeNine iğneden korkan bi adam var karşımda O benim evde de var 😂 spor ayakkabıya devam artık napalım 🤷🏼♀️
LezizeNine kirmizibalikbeachte 😂😂😂 iğneden korkan adamlar bide bize erkeklik taslamaya çalışıyorlar 🤣🤣🤣 bi ara dedim ki sen daha bi iğne yaptıramıyorsun bi de bana kural mı koyuyorsun hangi yüreği yedin de çıktın karşıma sinirlendi kocacım😂😂 bide boyu keşke uzun olsaydı bazen öyle bi duruyor ki benle aynı boyda gibi duruyor kendini dimdik yapınca diyorum böyle kal biraz uzun görünürsün belki 😂 ben zaten uzunum diyor çıldırıyor ben kısasın deyince 🤣
Mce kirmizibalikbeachte 6 cm. ( O 1.76- ben 1.70) Ama aynı duruyoruz yanyana . Kilo da etkiliyor tâbi
kurkmantolumadonnaa Ben 1,72 eşim 1,69 Özel günlerde ona tabanlık koyuyoruz ben zaten topuklu sevmem😄
kirmizibalikbeachte kurkmantolumadonnaa eşim kısa olsaydı ve tabanlık alsaydım erkoları zorbalıyolar diye yürüyüş falan düzenlerdi hajsajaj
kirmizibalikbeachte LezizeNine ay bi de her şeye alınmaları yok mu aman amannnn jjkwksk seninkiyle benimki kardeş olabilir miiii 😂 evet ama bi tık daha uzun olsa iyi olabilirmiş 😜
LezizeNine barlasinannesiii çok minnoşsun kuzum 🥹😍😂 ya aklımda senin için türlü espri var ama kızarsın diye yapamıyorum 😂😂
kirmizibalikbeachte barlasinannesiii kuşum bende yukarda belirtmiştim 1.92 biriyle görüşmüştüm ama adamın resmen beline geliyordum 🤦🏼♀️ senin yerinde olsam paso sırtında ya da omzunda gezerdim adamın çok eğlenceli olurdu kajsjsjs
barlasinannesiii LezizeNine Yok kız kızmam ben kendimle çok barışık bir insanım . Hiç boy takıntım yok ☺️
kirmizibalikbeachte LezizeNine aklımda senin için türlü espri var ama kızarsın diye yapamıyorum 😂😂 Benim aklıma gelenleri bi bilsen 🤦🏼♀️
LezizeNine kirmizibalikbeachte seninkiyle benimki kardeş olabilir miiii Olabilir valla 😂 diyorlar ya bunlar prenses erkolar 😂😂😂 nasibime bu düştü maalesef ben 1.80den aşağı erkek olmaz derdim kendim için evlenirsem falan ama neyse en azından o da iş görüyor 🤪🤣🤣
LezizeNine kirmizibalikbeachte Benim aklıma gelenleri bi bilsen 🤦🏼♀️ Ben kendimle barışığım dedi yaptım bi tane ayy çok tatlı ama 😂 ben seviyorum kısa boylu insanları 😂 kirmizibalikbeachte paso sırtında ya da omzunda gezerdim adamın çok eğlenceli olurdu kajsjsjs 😂😂😂😂😂