Mce kirmizibalikbeachte 6 cm. ( O 1.76- ben 1.70) Ama aynı duruyoruz yanyana . Kilo da etkiliyor tâbi
kurkmantolumadonnaa Ben 1,72 eşim 1,69 Özel günlerde ona tabanlık koyuyoruz ben zaten topuklu sevmem😄
kirmizibalikbeachte kurkmantolumadonnaa eşim kısa olsaydı ve tabanlık alsaydım erkoları zorbalıyolar diye yürüyüş falan düzenlerdi hajsajaj
LezizeNine kirmizibalikbeachte 😂😂😂 iğneden korkan adamlar bide bize erkeklik taslamaya çalışıyorlar 🤣🤣🤣 bi ara dedim ki sen daha bi iğne yaptıramıyorsun bi de bana kural mı koyuyorsun hangi yüreği yedin de çıktın karşıma sinirlendi kocacım😂😂 bide boyu keşke uzun olsaydı bazen öyle bi duruyor ki benle aynı boyda gibi duruyor kendini dimdik yapınca diyorum böyle kal biraz uzun görünürsün belki 😂 ben zaten uzunum diyor çıldırıyor ben kısasın deyince 🤣
kirmizibalikbeachte LezizeNine ay bi de her şeye alınmaları yok mu aman amannnn jjkwksk seninkiyle benimki kardeş olabilir miiii 😂 evet ama bi tık daha uzun olsa iyi olabilirmiş 😜
LezizeNine barlasinannesiii çok minnoşsun kuzum 🥹😍😂 ya aklımda senin için türlü espri var ama kızarsın diye yapamıyorum 😂😂
kirmizibalikbeachte barlasinannesiii kuşum bende yukarda belirtmiştim 1.92 biriyle görüşmüştüm ama adamın resmen beline geliyordum 🤦🏼♀️ senin yerinde olsam paso sırtında ya da omzunda gezerdim adamın çok eğlenceli olurdu kajsjsjs
barlasinannesiii LezizeNine Yok kız kızmam ben kendimle çok barışık bir insanım . Hiç boy takıntım yok ☺️
kirmizibalikbeachte LezizeNine aklımda senin için türlü espri var ama kızarsın diye yapamıyorum 😂😂 Benim aklıma gelenleri bi bilsen 🤦🏼♀️
LezizeNine kirmizibalikbeachte seninkiyle benimki kardeş olabilir miiii Olabilir valla 😂 diyorlar ya bunlar prenses erkolar 😂😂😂 nasibime bu düştü maalesef ben 1.80den aşağı erkek olmaz derdim kendim için evlenirsem falan ama neyse en azından o da iş görüyor 🤪🤣🤣
LezizeNine kirmizibalikbeachte Benim aklıma gelenleri bi bilsen 🤦🏼♀️ Ben kendimle barışığım dedi yaptım bi tane ayy çok tatlı ama 😂 ben seviyorum kısa boylu insanları 😂 kirmizibalikbeachte paso sırtında ya da omzunda gezerdim adamın çok eğlenceli olurdu kajsjsjs 😂😂😂😂😂
mhtpdrmz nur325_ aaa aynıyız 😂😂 bizde 162 ye 185 😂😂 yanyanayken bariz bi fark durmuyo ama yaaa resimlerde falan da öyle. Oğlum 6 yasında sınıfın en uzunu persentılda hep onden gitti. Doktorun dediği de asla 180 inin altında olmaz oğlunuz dedi hep. İyiki uzun boylu eşi 😂😂gen önemli 😂