Tekbenimsucumguzelolmakdemi kirmizibalikbeachte ben 1.74 eşim 1.72 😂 bazen dalga geçiyorum eşimle, aşkım boyum yetmiyo şunu veririmisin falan diyorum deli oluyo🤣
kirmizibalikbeachte crybaby sen uzun olduğun için öyle diyosuuuun ben mutfak dolabının üst rafına ulaşamıyorum, belim çok kötü olduğu için sandalye tepesine de çıkamıyorum adamın boyuna şükretmem gerekiyor kjsdfh
crybaby kirmizibalikbeachte erkek milleti başka ne işe yarıyor ki zaten en azından sen kullanabiliyormuşsun 🤣🤣
kirmizibalikbeachte crybaby bazı şeyleri yapabiliyor olsan da yapamıyormuş gibi davranacaksın ki bi işe yarasınlar 😂
FtsCvlk kirmizibalikbeachte 2-3 cm fark var aramızda herhalde. Ben 1.74′üm. Eşim de sanırım 1.76 yada 1.77 falandır 😂 Allah’tan topuklu ayakkabı giymeyi sevmiyorum 😂
kirmizibalikbeachte FtsCvlk ya iki tarafta uzunsa hoş duruyor bence, bi de sürekli topuklu kullanmıyorsan miisss 🤌🏻
kirmizibalikbeachte merve211224 e kuşum bırakta senin boy kompleksin olsun yaa yanına da 1.60 adam gitmezki 😽
pnarglg forumgurmesi hahahaha iyi bari bulabilmiş yaa benimde çevremde öyle çok var bulamayan 😅 uzun boy güzelde kadında zor oluyo ya