krallice forumgurmesi vala bence sırıtıyor da neyse ☺️, 1.80 erkeğe de kısa denmez yani bunu bilelim bence 😂
forumgurmesi krallice zoruna mı gitti tamam senin eşin çok uzun kabul, ayrıca ben kısa demiyorum ortalama diyorum sadece uzun değil diyorum bu kadar kompleksli olmayın ya komik görünüyorsunuz.😂
Mel1607 kirmizibalikbeachte siz merdiven kullanmıyorsanız eşinize ulaşmak için bizimki de topuklu kullanmıyor
kirmizibalikbeachte Mel1607 şaka anlayışınız mükemmel. Merdiven kullanmıyorum takoz kullanıyorum ben daha kullanışlı her yere götürülebiliyor 🤌🏻
krallice forumgurmesi vala senin zoruna gitti eşinin boyuna sırık gözüküyor dedim diye 🤣, benim eşim ne kısa ne uzun tam yerinde boyu kocamın 😍
forumgurmesi krallice Gerçekler acıtır hayatım hadi güle güle, en ufak gerçeği duyunca çirkinleşenlerle muhatap olmuyorum. Her gün ayrı biriyle saldırgan saldırgan kavga ediyorsun ben onlardan olmayacağım.
azraxx kirmizibalikbeachte Boy farkımız yok, aynı boydayız belki ben zayiflayijca 2 3 cm daha uzun olabilir canım minyon kocam benim 💖😂
bsygt kirmizibalikbeachte ay valla helal olsun kuzenine ama insanlarda da bir önyargı var ya işte kadın uzun erkek kısa olunca komik geliyor herkese. Haklısın aslında ama insan üzülüyor dalga geçerler filan diye 🥲
hazelvemeyra zeydingo 😂 bana hiç uzun denk gelmedi vala hatta kısaları 168 ler geliyordu bende de takıntı vardı istemedim hiç eşim az da olsa uzun dedim kabul ettim öyle konuşmayı 😂