momfanti -metemom kız guzel gibi gozukuyo da ben de vicdan yaptm o kadar saat ac diye. Uyku da cok onemli uyandirmak da istemiyorum bilemedim
-metemom momas sana paralel evrendeki halimsin diyorum ya işte 😂😂 gece boyu memede yaz da geldi kriz geçiriyorum sıcaktan
Ozgur_mom momfanti Benim ki 1 yaşında hala gece 1 kere mama içer.Şimdiye kadar sadece 1 gece uyanmadı içmedi .Artık bende bıraktırmayı düşünüyorum 🤔
Gizemeymen00 momfanti normal benim oğlumda o aylarda kesti şuan iki yaşında ve kilosu diğer bebeklere göre iyi olduğunu söyledi doktorumuz böyle devam etmemizi söyledi
-metemom momas aynısı aynısı bu ara gece maması yapıp azaltmaya çalışacağım uyuduğum uykudan şey anlamıyorum yatırıp dinlenmek istiyorum yanında ben olmayınca zırt pırt uyanıyor
talhamamy -metemom neden böyleler anlamıyorum sabaha kadar bağımlılık yani başka sebebi olamaz sırtım belim agrıyo yan durmaktan 🤦🏻♀️ acaba ben mi alıştırdım diye kendime kızıyorum. Meme meme değil emzik
-metemom talhamamy kızma kendine çoğumuz aynıyız canım bazı bebekler daha çok memeye ihtiyaç duyuyor sanırım bir arkadaşım var gece deliksiz uyuyor bebeği doğduğu günden beri benimki gece 2 saat emmesin kıtlıktan çıkmış gibi olur 😂
talhamamy -metemom gece her ağlamada meme verdim gündüzleri de bazen sırf uyusun diye yanına yatıp gene meme veriyorum dinlenmek için ben mi alıştırdım diyorum🤦🏻♀️