prensesdiana momfanti benimki de 8 aylık doktor kesin dedi 3 kere mama içiyordu 1e indirdim gece beslenmesini yavaş yavaş bıraktırıcam. Benimki kilosu 9100
310524 momfanti bence bebek kalkmıyorsa uyanmıyorsa gece beslenmesi yapmaya gerek yok. Kilosu da ideal zayıf da değil. Normalde 1 yaşında gece beslenmesi yapılmasa daha iyi olur diyor doktorlar
canmanayvesuyu momfanti bizimki de hala bırakmadı ama bazı doktorların soru cevaplarında kilosu iyiyse gerek yok gibi görüyorum 🫠
-metemom momfanti ne güzel 6. Aydan sonra gerek yok diye duydum ben saat başı yenidoğan gibi emziriyorum 🥲
momfanti -metemom kız guzel gibi gozukuyo da ben de vicdan yaptm o kadar saat ac diye. Uyku da cok onemli uyandirmak da istemiyorum bilemedim
talhamamy -metemom neden böyleler anlamıyorum sabaha kadar bağımlılık yani başka sebebi olamaz sırtım belim agrıyo yan durmaktan 🤦🏻♀️ acaba ben mi alıştırdım diye kendime kızıyorum. Meme meme değil emzik
-metemom momas sana paralel evrendeki halimsin diyorum ya işte 😂😂 gece boyu memede yaz da geldi kriz geçiriyorum sıcaktan
Ozgur_mom momfanti Benim ki 1 yaşında hala gece 1 kere mama içer.Şimdiye kadar sadece 1 gece uyanmadı içmedi .Artık bende bıraktırmayı düşünüyorum 🤔
Gizemeymen00 momfanti normal benim oğlumda o aylarda kesti şuan iki yaşında ve kilosu diğer bebeklere göre iyi olduğunu söyledi doktorumuz böyle devam etmemizi söyledi
-metemom momas aynısı aynısı bu ara gece maması yapıp azaltmaya çalışacağım uyuduğum uykudan şey anlamıyorum yatırıp dinlenmek istiyorum yanında ben olmayınca zırt pırt uyanıyor