MamaUygarVibes asrinhatasi Baccara-Yes sir i can boogie Oğlumun adı Uygar biz ona Ugi deriz hep ve bu şarkıyı bağıra bağıra şu şekilde söylüyor “yes sörrr i ken Ugiii” 😂 kendine yazıldığını düşünüyor sanırım 🥹
yogurtlupilav asrinhatasi uptown funk a deli oluyor sürekli açtırıyor bana, apt ya o kadar düşkün değil. Birde onunla arabada gençliğimin şarkılarından “its gonna be me” yi o kadar çok dinledim ki onu seviyor 😄
Birdunyabircennetannesiii asrinhatasi Barış akarsu-Gel gör beni Bam bam Mezdeke aşığı Teoman-Serseri Metal müziği çok seviyor 😅
minikmisimben asrinhatasi tello can diye halay türküsü var onu açınca kendinden geçiyor 1 yaşında 🤣 eline hemen çorap falan alıp sallıyor birde apt 😁 daha küçükken de erik dalı ile uyuyordu 🤣
aslhnkrts asrinhatasi az önce yazmıştım ama kızımı uyuturken aklıma geldi kendisi halay müzikleri dinleyerek uykuya dalıyo. Aylin demir tello can favorisi 😂😂
Ccyyln asrinhatasi benim kızımınki de kardelen Ayşe şarkısı kendine göre uyarılıyor 😂 kardelen Ayşe kardelen Ayşe sen neden öğretmen olacaksın 😂😂
Biz3kisiyiz_ asrinhatasi 1 yaşındayken enercii manyağıydı 😂 sonra Hişt pişt bakasana şimdi 3 yaşında her türlü müzik dinler ezberler Tan- yok başka hayalim Derya bedavacı- seni seven kimdi müjgan Melike şahin Mansur yavaş athena Trabzon marşları ve kapanış 😂 (babası trabzonlu çünkü) Birde mesela Bi şeye yok derim o direkt şarkı söyler yok yok yok istemem tövbeler olsun 😂
Mrskoc Podi podi settaaa 😅 kusucaz artık arabaya bindirmeye korkuyorum aynı şarkıyı defalarca açıyoruz