birfincantuzruhu asrinhatasi 2 yaşından beri bu şarkıya aşık nerde duysa oynar heycanlanır. Şuan 4 buçuk yaşında. O mükemmel şarkının sözlerini paylaşıyorum sizinle 😂😂 Tereğe deterjan ben koydum Emmelede eze kurban emmele İçinde mercan ben koydum Emmelede eze kurban emmele Şu kızların adını Emmelede eze kurban emmele Porçiki sıçan ben koydum Emmelede eze kurban emmele
MamaUygarVibes asrinhatasi Baccara-Yes sir i can boogie Oğlumun adı Uygar biz ona Ugi deriz hep ve bu şarkıyı bağıra bağıra şu şekilde söylüyor “yes sörrr i ken Ugiii” 😂 kendine yazıldığını düşünüyor sanırım 🥹
yogurtlupilav asrinhatasi uptown funk a deli oluyor sürekli açtırıyor bana, apt ya o kadar düşkün değil. Birde onunla arabada gençliğimin şarkılarından “its gonna be me” yi o kadar çok dinledim ki onu seviyor 😄
Birdunyabircennetannesiii asrinhatasi Barış akarsu-Gel gör beni Bam bam Mezdeke aşığı Teoman-Serseri Metal müziği çok seviyor 😅
minikmisimben asrinhatasi tello can diye halay türküsü var onu açınca kendinden geçiyor 1 yaşında 🤣 eline hemen çorap falan alıp sallıyor birde apt 😁 daha küçükken de erik dalı ile uyuyordu 🤣
aslhnkrts asrinhatasi az önce yazmıştım ama kızımı uyuturken aklıma geldi kendisi halay müzikleri dinleyerek uykuya dalıyo. Aylin demir tello can favorisi 😂😂
Ccyyln asrinhatasi benim kızımınki de kardelen Ayşe şarkısı kendine göre uyarılıyor 😂 kardelen Ayşe kardelen Ayşe sen neden öğretmen olacaksın 😂😂
Biz3kisiyiz_ asrinhatasi 1 yaşındayken enercii manyağıydı 😂 sonra Hişt pişt bakasana şimdi 3 yaşında her türlü müzik dinler ezberler Tan- yok başka hayalim Derya bedavacı- seni seven kimdi müjgan Melike şahin Mansur yavaş athena Trabzon marşları ve kapanış 😂 (babası trabzonlu çünkü) Birde mesela Bi şeye yok derim o direkt şarkı söyler yok yok yok istemem tövbeler olsun 😂