1kizannesi__ asrinhatasi ay önceden çocuk şarkıları sefo falan severdı oynardı gercı hala oynuyor ama bu ara şu keko şarkıları varya dayısı alıştırdı onları ıstıyor ogrenmıs bıde hareketlerı falan cıldırıyorum 😃dj Okan sweet en sevdıgı şarkı 😂
Mariposa asrinhatasi secim zamani erdogan sarkilari caliyorlardi secim arabalarinda kizim bir iki kere denk geldi durup durup recep tayyip erdogan sarkisi soyluyor 🙂 youtubdan acmamizi istiyor falan.
Nursemablk asrinhatasi kapı gıcırtısına oynuyor hatta şuan reklamda Aygaz şarkısı çıktı ona bile kalktı oynadı 😂😂 Erkek 2.5 yaş 😂😂
EsilaMiracAyazEren_Moms asrinhatasi Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Baba Yak 😂 İnanılmaz derecede hayran oldular şarkıya ezberlemişler bi de 😂😂
Tekbenimsucumguzelolmakdemi asrinhatasi bacibbacci baci ssentraa gibi birşey galiba 🤣 onu çok seviyor. Evde baci baci diye dolanıyor.
flamingo24 asrinhatasi Trakya çiftetellesi , 7.5 roman havası, benim kocam roman havası , pepenin Erik dalı şarkısı , şeyin oyna Zeynep sen oyna siye çizgi film 😆😆😆😆
tko asrinhatasi tiktokta olan bir taş attım havaya şarkısına bayılıyo hemen oynamaya başlıyor ellerini kaldırıp birde halay aşığı eline bir şey alıp hemen sallamaya başlar ve oynar
melikekesim asrinhatasi benim kızımda lvbel C5 hav hav a taktı bu aralar bide halay müziği duyunca yerinde duramaz teyzelerini halaya kaldırır