forumgurmesi Günaydınn kızlar, babalar günü için eşime pasta yaptırmak istiyorum, daha önce yaptıran olduysa fotoğraflarını bekliyorum🌸💝
birceeva forumgurmesi bende bekleyim burda aklımda yoktu ama 😂 bende under armourda beğendiği bi ayakkabı vardı onu aldım, birde kızımdan babası adına tema vakfına ağaç 🌲 bağışladım sertifikalı ☺️
myangelson forumgurmesi kendim yapmayı çok severdim ama artık bir ıslak keki bile zor yapıyorum 😅😅 şu ana kadar doğum gununde falan kendim yapmistim veya direk hazır almıştım hiç yaptirmadim üstte kalsın 🥰
hayaljm91 forumgurmesi resim nasıl atılır yoruma bilmiyorum ama istersen instagram sayfası soyleyebilirim
forumgurmesi Kızzz anneler günü olsa hediye beklersiniz ama kocalarınıza pasta yapın kalkın kızzz sjsjsjsj
bebisliozlem momas ss aldım ben kocama hediyelerini çoktan aldım ama doğum gününü de kutlayamamistik iş için şehir dışındaydı bundan yaptırayım babalar günü de doğum günü de çıksın aradan dndndnd hediyelerini zaten bayramda verdim 🤣 daha 2 tane gömleğini henüz giymedi bile sadece 1 tişört 1 gömlek giyebildi 🤣
forumgurmesi birceeva cok güzel düşünmüşsünüzz :) benimkide zor beğenir o yüzden hediye değilde pasta seçeneğine yöneldim:)