mamabear_ Muhammet sezaryenden sonra vermişlerdi hastaneden çıktıktan sonra kullanmıştım. Bir de dişim şiştiği için kullandım. Zaten ona uygun ilaç veriyorlar emziriyorum derseniz
Muhammet mamabear_ evet canm daha önce kullanmadım ne bilim korktum açıkçası tesekurederim canm benm ♥️
kubrakaradumann Muhammet aslında önceden iki emzirmeyi falan atlamıştım sağıp dökmüştüm dondurucuda ki sütlerimden içirmiştim ama bugün biberon almadı hiç sağıp dökemeden emzirmek zorunda kaldım
minnakkofte Muhammet ben kullandım 2 aylıktı.doktor bebeğin küçük emzirsen de bir şey olmaz ama yine de 4 saat emzirme sağ dök derim dedi öyle yaptım
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Muhammet bence kullanabilirsin sonuçta doktor emzirdiğini göz önüne alarak bu ilacı yazmış. Ayrıca 500 mg düşük bir antibiyotik.
Muhammet Tekbenimsucumguzelolmakdemi evet canm yani düşününce doktor o riski göze almaz diyorsun ama annelik işte yüreğinin bı köşesinde acaba kalıyor saol askm♥️
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Muhammet rica ederim canım evet çok haklısın benimde her şekilde kafamda soru işareti kalırdı hep. Google dan bak öyle merak ettiğin konuları araştır ilacın markasını yaz ve emziren anneler kullanabilirmi yaz
gokyuzundenn_ Muhammet evet kullanabilirsiniz ben de kullandım ramazanda. Ve emziriyorum da. çok geçmiş olsun 💐
Muhammet gokyuzundenn_ nickin hoşuma gtti ve içim bu tuaf oldu niyeyse saol bu arada çok tesekurederim♥️