zeynep0709 Muhammet largopen şurup olarak bebeğime verdim ki mastit için binlik antibiyotik kullanmak zorunda kaldım sıkıntılı olsa vermezlerdi
kubrakaradumann Ben 7 aydır emziriyorum kim bilir kaç kere kullandım kaç kere mastit oldum antibiyotik kullandım dişten dolayı da kullandım hatta şuanda kullanıyorum bugün dişim çekildi o enfeksiyon bebeğe daha çok zarar veriyor bence
Muhammet kubrakaradumann tammdir başliyim bende çok tesekurederim canm peki sagdiktan sonramı emzireyil yoksa sagmadan direk emziriyormusunuz
minikpanda73 3 defa kullandım doğumdan sonra dikişlerim var diye verdi sonra iki defa çok kötü mastıt oldum gene verdi Hatta oğlum 4 aylık bronşit oldu ve geçen ay kulak enfeksiyonu oldu onada verdiler Tercih edilen birşey değil ama hastayken yapacak birşey yok
Muhammet ahsenkbr anladım tesekurederim canm ama dişle normal doğuma neden aynı ilaç veriliyor orasida ayrı ni konu
Muhammet kitapkokusu_ ya demekki çok amaçlı bı antibiyotik peki sagdiktan sonramı emziriyorsunuz yoksa sagmadan direk emziriyorsunuz
kubrakaradumann Muhammet aslında önceden iki emzirmeyi falan atlamıştım sağıp dökmüştüm dondurucuda ki sütlerimden içirmiştim ama bugün biberon almadı hiç sağıp dökemeden emzirmek zorunda kaldım
yaraliceylanim Muhammet ben çok kullandım birde sizin 500 mg hiçbir şey yapmaz benim 1000mg di çok şükür birsey olmadı zaten bazı ilaar emzirirken kullanılıyor en fazla azıcık ishal yapıyor bebeği o kadar
mamabear_ Muhammet sezaryenden sonra vermişlerdi hastaneden çıktıktan sonra kullanmıştım. Bir de dişim şiştiği için kullandım. Zaten ona uygun ilaç veriyorlar emziriyorum derseniz
Muhammet mamabear_ evet canm daha önce kullanmadım ne bilim korktum açıkçası tesekurederim canm benm ♥️
minnakkofte Muhammet ben kullandım 2 aylıktı.doktor bebeğin küçük emzirsen de bir şey olmaz ama yine de 4 saat emzirme sağ dök derim dedi öyle yaptım
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Muhammet bence kullanabilirsin sonuçta doktor emzirdiğini göz önüne alarak bu ilacı yazmış. Ayrıca 500 mg düşük bir antibiyotik.
Muhammet Tekbenimsucumguzelolmakdemi evet canm yani düşününce doktor o riski göze almaz diyorsun ama annelik işte yüreğinin bı köşesinde acaba kalıyor saol askm♥️