MutluPrensesAnnesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi şükür geldiyse kuzu hangi kargoo seninki benimde gelir inşallah
Tekbenimsucumguzelolmakdemi MutluPrensesAnnesi iki ürün almıştım bir sürat kargo diğeri trendyol express kargoydu. İkiside sabah saatlerinde geldi. Umarım mesai saati bitmeden gelir kargonuz.
MutluPrensesAnnesi ikiKudurukAnnesi şubeler kapalı kuzu 13 de kapanmış benim Kargo yolda dağıtımda şubede değil ki
yagmurkokusu_ helloandmom alabiliyorsun senin için hazırlıyorlar eğer yakınında varsa mağaza teslimatı yapıp günü saatini ayarlayabiliyorsun bende defactodan alışveriş yaptım mağazadan teslim aldım
kubraa___ MutluPrensesAnnesi o zaman sanmıyorum internetten çok alışveriş yapıyorum ve şimdiye kadar kod gelmeden hiçbir siparişim gelmedi
beeriivvaan Sürat kargoda kargom vardı teslim edildi gözüktü fakat şubeye geri dönmüş eşim şubeye gittiğinde şube kapalıymış. Siteye girip bakınız teslimat tarihi bayramdan sonrayı gösteriyor ve formaliteden dağıtıma çıktı göstermiş olabilirler.
Ddddddd01 MutluPrensesAnnesi benimde öyleydi 2 gündür dağıtımda görünüyordu en son müşteri hizmetlerini aradım onlar kargo firmasına mesaj attı aynı gün içinde getirdiler bana.