helloandmom MutluPrensesAnnesi gelir kuzum öyle diyorlar benim 20:00 geldiği bile oldu istersen atabilirsin kargoyu
helloandmom MutluPrensesAnnesi bekle bekle gelir kuzum benim bütün kargolar 11-12 haziranı gösteriyor ona ne demeli 😀
SuMisalii MutluPrensesAnnesi Eğer tahmini teslim tarihi bugğn ise ve dağıtım da görünüyorsa bugün gelir. Böyle durumlarda saatleri esneye biliyor.
helloandmom MutluPrensesAnnesi gelir merak etme ya birşey soracağım kızlar Zara onlinedan alışveriş yapan var mı acaba mesela 11-12 haziranı gösteriyor kargo fakat 2 saat içinde mağazadan alabilirsiniz diye bir uyarı geçti mağazadan alınabiliyor mu ama içine girmedim uyarının yoksa beklemem mi lazım
yagmurkokusu_ helloandmom alabiliyorsun senin için hazırlıyorlar eğer yakınında varsa mağaza teslimatı yapıp günü saatini ayarlayabiliyorsun bende defactodan alışveriş yaptım mağazadan teslim aldım
asrinhatasi MutluPrensesAnnesi spam mesajlara da bak. Benim sürat kargo mesajları hep spama düşmüş. Bugün kargoları bitirmek için fazla mesai yaparlar. Gelme ihtimali var yani.
Meri-Mel MutluPrensesAnnesi Geldi mi🤔 şimdi okudum mesajları gelmemiş sizin kadar üzüldüm hevesiniz kırıldı ya 😔
Tekbenimsucumguzelolmakdemi MutluPrensesAnnesi bayramda gelmez bugün gelirse gelir bayramda gelmeyecekmiş kargolar. Benimkide son anda yetişti şükür bugün geldi.
MutluPrensesAnnesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi şükür geldiyse kuzu hangi kargoo seninki benimde gelir inşallah