okk mamalika hayır suya ıslamak yeterli 1 ölcek üstüne kaynak su döküyorsun köpürüyor zaten lekeli kıyafetleri koy içine ısla beklesin sonrada yıka salca yağ meyve suyu bir cok lekede denedim hepsini çıkardı. Hatta eşimin motor yağı değmiş tşörtündeki lekeyi bile çıkardı
Fbiopenthedoor mamalika Pril ve beyaz sabun. Üstlerine sürüp çitiliyorum ve yıkıyorum. Gerçi ben ekstra olarak domolda atıyorum. Onun dışında zıbınları bazen domestosa yatırıyorum.
mhtpbyzgl5353 mamalika hommbitkisel leke çıkarıcısı var sprey tek başına onuda kullanabilirisniz birde oxi war toz onuda üstüne döküp kaymar su döküyorsunuz ikisi birlikte de uygulayabilirsiniz kendi markam die demiyorum ama gerçekten etkili
bebitonunannesi hhilalc ben kullanıyorum şuanda hiç bir işe yaramıyor ya ben mi yanlış kullanıyorm acaba?
inscnmya mamalika e bebek toz olanı kullanıyorum çok memnunum deterjana kaynar suyu döküyorum üzerine kıyafetleri basıyorum üstüne ağırlık koyuyorum deterjan kutusu gibi sabah da makinaya atıyorum
Buseipek1801 Kesinlikle bunu öneriyorum 2. Ürün 1 tl var şuanda kızım için kullanıyorum leke eski bile olsa sıkıyorum 40 derecde yıkıyorum solma renk atması yapmıyor kesinlikle net alın neler denedim boş e bebekteki rengini solduruyor Leke çıkarıcı https://ty.gl/r710cmh5so97o
gokcemevaa mamalika ben glint baby kullanıyorum bitkisel içerikli. Kurumuş 💩 lekesini bile çıkartıyor 🤩
mamalika gokcemevaa hahaha kaka kullandığım deterjanla çitileyince çıkıyor ama yemek lekeleri çıkmıyor 😂
ecekrk mamalika zeeronunkini kullanabilirsiniz hem doğal bitkisel ben bebeğimin kıyafetlerine kullanıyorum çokta memnunum
artikbiranneyim mamalika temiz içerikli değil ama domol beyaz yozu var makinenin içine döküyorum yarım kapak leke kalmıyor. Bir de uni baby yeşil kapaklı olan deterjanı kullanıyorum o ek gıda dönemi icşn kokusuz
Busegr mamalika minoris kullanıyorum ben lekeli her ne varsa sıkıp ertesi gün yıkıyorum kızımın deterjanıyla çıkıyor ama fiyatı biraz tuzlu
msg_ Kesinlikle myrabbit. Kurumuş kaka lekesini, halıya dökülen zeytinyağı lekesini, kan lekesini her şeyi çıkarıyor. Ben şuanda 3.paketteyim ve bebeğim daha 3buçuk aylık. Kaka lekesini hep bu ilaçla çıkardım
atismom Trendyolda var stop çok iyi lekeye sıkıp bekletiyorum 1 2 saat bazen 1 gün bekliyor makşneye atıyorum sonrasında iz vs kalmıyor kurumuş 💩ları bile çıkarıyor ama bitkisel değil :/ bitkisel olarak glint vardı onu tercih edebilirsin o da çok iyi gerçekten