ecekrk mamalika zeeronunkini kullanabilirsiniz hem doğal bitkisel ben bebeğimin kıyafetlerine kullanıyorum çokta memnunum
artikbiranneyim mamalika temiz içerikli değil ama domol beyaz yozu var makinenin içine döküyorum yarım kapak leke kalmıyor. Bir de uni baby yeşil kapaklı olan deterjanı kullanıyorum o ek gıda dönemi icşn kokusuz
Busegr mamalika minoris kullanıyorum ben lekeli her ne varsa sıkıp ertesi gün yıkıyorum kızımın deterjanıyla çıkıyor ama fiyatı biraz tuzlu
msg_ Kesinlikle myrabbit. Kurumuş kaka lekesini, halıya dökülen zeytinyağı lekesini, kan lekesini her şeyi çıkarıyor. Ben şuanda 3.paketteyim ve bebeğim daha 3buçuk aylık. Kaka lekesini hep bu ilaçla çıkardım
atismom Trendyolda var stop çok iyi lekeye sıkıp bekletiyorum 1 2 saat bazen 1 gün bekliyor makşneye atıyorum sonrasında iz vs kalmıyor kurumuş 💩ları bile çıkarıyor ama bitkisel değil :/ bitkisel olarak glint vardı onu tercih edebilirsin o da çok iyi gerçekten
eymenbatuhan mamalika valla ben kalıp beyaz sabun ile çitiliyorum biraz sabunlu bekletiyorum sonra durulayıp öyle makineye atıyorum çoğu leke de çıkıyor hiç leke çıkarıcı kullanmadım
keronunannesi mamalika tavsiyem leke cikaricilara para vermeyin çamaşırı yıkamadan Bi gece önce lekenin üstüne biraz su dökün sonra biraz pril gezeletin eğer varsa toz çamaşır beyazlaticiniz ondanda koyun makineye atın ertesi gün yikadiginizda hicbirsey kalmiyor
3oglanannesi keronunannesi hangi birine gezdirelim…birane 2 tane leke olsa keşke…Bende var 4 cocuk.hepsi lekeliyor.camasiri makinaya aticam bakıyorum önleri lekeli.yikamayla cikmiyor mubarek lekeler.hatta benim bile ev işi yemek yaparken lekeleniyor ben hemen poxy fisfisli sıkıyorum üstündeki lekelere atıyorum makinaya çıkınca pırıl pırıl.bununla tanışmadan önce aman allahim. Cocuklara bisey yediremiyorum üstlerini çıkarıyorum yiyecekleri zaman.leke çıkarıcı aliyorum çıkarmiyor.bunuda evde temizlik için aldım.lekeyide çıkarıyor dediler.bi denedim 4 yıldır vazgecilmezim resmen.
3oglanannesi mamalika kesinlikle poxy genel teizleyici…makinaya atmadan önce lekenin üzerine fislatiyorum atıyorum makinaya.tertemiz cikiyor…evde halilara koltuklara hepsine yarıyor.kullqnimida rahat fislattigin için.fdiger deterjan gibi olanlarin kullanimj zor geldi bana.. leke korkulu rüyamdi şimdi umurumda değil çocuklar istediği gibi yiyiyor oynuyor.
canoom mamalika baby me toz leke çıkarıcı kesinlikle en iyisi ben kaç paket bitirdim bugün şeftali çilek yağ muz ek gıdada verdiğimiz her şeyin lekesini çıkardı hepsini koydum kovaya döktüm kaynar suyu sonra çıkardım makinaya atım tertemiz oldu doğru uygulamaya işe yarıyor
canoom uykusuzkoalaa hiç çitilemedim önce kıyafetleri kovaya koy üstüne kirliliğine bağlı leke çıkarıcı dök sonra kaynamış sıcak suyu dök bi çubukla karıştır iyice gidip gelip yap lekeler hepsi suya geçecek