Meri-Mel aybarsinannesi1107 Ben de enfeksiyon diye düşünüyorum ateslenince hani insan titrer ya genelde ateş enfeksiyona bağlı oluyor bu da öyle 🥺
Pirasalipuding Meri-Mel yaa o zaman doktora git tahlil ver mutlaka canım inşallah kötü bir şey yoktur
Meri-Mel Pirasalipuding muhtemelen enfeksiyon kaynaklı şuan gribim de onun da etkisi oluyordur Çok sağ o canım bayram sonrası bir gideceğim insAllah 🥲😞
Meri-Mel ummacelya Benim de duştan sonra soğuk bir karpuz yeyip rüzgarlı havada dışarıya çıktım ise mesela başıma geldi bir kez😥
Meri-Mel alinmom Öyle yapayım belki başına gelen varsa hangi bölümden başlamaliyim diye fikir verir dedim sanırım en iyisi kan vermek falan dahiliye
Mariposa Meri-Mel hipotermi gibi oluyorsunuz o zaman vucut isiniz birden dusuyor. Kan degerlerinizd baktirin bi nedeni vardir yaz kiş o korkuyla yasanmaz ki
Meri-Mel Mariposa Evet canım aslında bu tanım olabilir sürekli olmuyor çok nadir idi senede iki falan su son iki senedir üç beş defa olmaya başladı doğumdan sonra özellikle