Meri-Mel Mariposa Yok yok öyle fenalaşmak stres kaygı yaşamak gibi değil bildiğiniz kar da kalmış gibi titreiyorum ama titreme boyutu çok yüksek olduğu için çenem ve kalbim titriyor bildiğiniz mudehala etmezsem 😞
Mariposa Meri-Mel hipotermi gibi oluyorsunuz o zaman vucut isiniz birden dusuyor. Kan degerlerinizd baktirin bi nedeni vardir yaz kiş o korkuyla yasanmaz ki
Meri-Mel aybarsinannesi1107 Ben de enfeksiyon diye düşünüyorum ateslenince hani insan titrer ya genelde ateş enfeksiyona bağlı oluyor bu da öyle 🥺
Pirasalipuding Meri-Mel yaa o zaman doktora git tahlil ver mutlaka canım inşallah kötü bir şey yoktur
Meri-Mel Pirasalipuding muhtemelen enfeksiyon kaynaklı şuan gribim de onun da etkisi oluyordur Çok sağ o canım bayram sonrası bir gideceğim insAllah 🥲😞
Meri-Mel ummacelya Benim de duştan sonra soğuk bir karpuz yeyip rüzgarlı havada dışarıya çıktım ise mesela başıma geldi bir kez😥
Meri-Mel alinmom Öyle yapayım belki başına gelen varsa hangi bölümden başlamaliyim diye fikir verir dedim sanırım en iyisi kan vermek falan dahiliye
Meri-Mel Mariposa Evet canım aslında bu tanım olabilir sürekli olmuyor çok nadir idi senede iki falan su son iki senedir üç beş defa olmaya başladı doğumdan sonra özellikle