Xnewmomx durubebek_ siveno çok iyi zaten ama uni baby ben tabsiye etmiyorum dalin daha iyi diye söyledim uni babyden sizin tercihimiz tabi bilemem
oylesinebiri__ durubebek_ baby me organic sertifikalı kullanıyorum hep bitmişti az önce yine aynısından aldım organik olduğu için yumuşatıcısı ni da kullanıyorum
durubebek_ oylesinebiri__ toz mu o sıvı mı kokusu nasıl içerik olarak bilmiyorum bi bakayım teşekkür ederim
oylesinebiri__ durubebek_ sıvı deterjan kokusu güzel ve temiz içerikli araştırabilirsin canım fiyatı daha uygun e bebekte var ama dikkat et sadece baby me olanı değil altında organic sertifikalı yazanı alıcaksın o temiz içerikli ve güzel
hazale966 durubebek_ e bebeğin baby mom mavi kapak olan güzel. Birde uni baby de güzel hem güzel çıkarıyor hemde güzel kokuyor
asyabebek44 Siveno sıvı deterjan ile DALAN granül sabunu birlikte kullanıyorum, az ondan az ondan gayette güzel kokuyor ve temiz oluyor, granül sabun kalıntı yapmıyor eriyor (belki çok koymadığım içindir)
durubebek_ asyabebek44 bende kullandım dalan olanı bir tık kalıntı oluştu makineden mi kaybaklı anlamadım Duru ve siveno da kullanıyorum ama
asyabebek44 durubebek_ ben yarım ölçek koyuyorum kalıntı yapmıyor birde attığım program 2-2buçuk saat sürüyor 30derecede
lena00 Busegr bitkisel olarak bilgiler yer alıyor kızım da 1.5 yaşına kadar kullandım bir sorun yaşamadım