durubebek_ İyi akşamlar herkese ben bebeğim için toz deterjan kullanıyorum ama bazen tam erimiyor gibi güzel kokulu temiz bir deterjan öneriniz var mı
lena00 durubebek_ fakir lifenet mükemmel koku mükemmel temizlik bayılıyorum bazen kendi eşyalarımı da onla yıkıyorum
Busegr durubebek_ siveno kullanıyordum (lavanta yağlısı güzel kokmuyor) birde fiyatları bu sıra biraz arttı diye baproya geçtim temiz içerikli kokusuda bence çok ideal lavanta yağlı ama kötü değil
Xnewmomx durubebek_ eğer Sveno pahalı geliyorsa kesinlikle ve kesinlikle Dalin olmalı uni beybi çok dandik bir Marka
durubebek_ lena00 bu geanül olan dimi e bebekde gördüm ama nasıl bilmediğimden denemedim teşekkür ederim
Busegr lena00 fakirin içeriği doğal değil parfüm var bilginiz olsun ben kendi çamaşırlarıma ymuşatıcısını kullanıyorum
lena00 Busegr bitkisel olarak bilgiler yer alıyor kızım da 1.5 yaşına kadar kullandım bir sorun yaşamadım
durubebek_ Busegr trendyol satıcı kendisi mi bazılarına güvenmiyorum bu tarz seyleri almıyorum orjinal kendi satıcı değilse
durubebek_ Xnewmomx uni baby in hiç bir ürününü kullanmıyorum dalinde kullanmıyorum Duru olabilir veya siveno
Xnewmomx durubebek_ pişik kremi artı şampuan artı güneş kremi Mustela markası olmalı ne kullanırsanız kullanın fizyolojik serum dahil burun için Mustela’dan daha iyi bir marka yok biraz tuzludur ama en iyisidir kimsenin kötü geri sönüşü olamaz yani bu da bir öneri olsun bıraya
ssssemaa Xnewmomx ya siz mustelanın içeriğine baktınız mı hiç? Kimyasal dolu.. Neye göre kime göre “çok iyi”?