efeninannesi4207 Nazliezgi ay çok iyi ya bende 100 kgym bugün başladım aralıklı oruçla önceden hafta da 1 buçuk kilo vermiştim yine başladım bakalım sabah 10 akşam 6 da son ekmek kestim su içiyorum siz neler yaptınız
Nazliezgi Cylnmiray tabi cnm bırakmak yok devam bende öyle diyordum vermesem daha çok çalışırım diye bol eksilerimiz olsun cnm
Nazliezgi oylesinebiri__ doğum yaptım yağlı tuzlu yiyordum tatlı zaten zaafımdı öyle öyle aldım şimdi veriyorum
Nazliezgi princessmom_ hadi bakalım yapabiliriz biz elimizden herşey geliyor bunu mu yapamıcaz aşk olsun bize yani 😉😄
Sogukbaklava Nazliezgi Benimde çok az fazlam vardı normalde hiç böyle bi problemim olmazdı. İlk defa uzun süre verememiştim. Oruçta bi kısmı gitti memlekete gelince tamamı gitti çocuk pesinde koşmaktan… Sizi de tebrik ederim fazlalıkların hepsi gitsin inşallah
merilla1 Ayy çok iyi bende 30 mayısta başladım 92.90la bugün tartıldim 89 olmuşum 🥳 birbirimizi motive edelim kızlar bu kilolar gideceekk 🌸3 ayda 15 kilo vermek ilk hedef 💪🏻