Nazliezgi https://mutluresim.com/images/2025/06/0 ve sonuç hem yağ hem kilo gitti 🌸💪🧿 @Gokturkmom ve @gizememre size ve beni destekleyen herkese teşekkürler🤗😍
mombabe Nazliezgi ne güzel vermişsiniz. Ben başladığım an bırakıyorum tatlı yeme isteği çok zor sizi motive eden ne oldu
canan6668 Nazliezgi tebrikler canım cok guzel başladığında kaçtın bznde baslmaka istiyorum ama başlayamadım Bi türlü 2 ay önce yaptım bende 5 kg verdim ramazanda geri bozdum 😪😪
gooktuggmomms Nazliezgi Allah aşkına nasıl verdiniz? Emziriyorum kilo veremiyorum üstelik durmadan alıyorum moralim çok bozuluyo artık..
gizememre Nazliezgi yaaaaa o kadar sevindim ki maşallah kız helal bize ne güzel sonuçlar aldık canı gönülden tebrik ediyorum seni daha güzel sonuçlar da alacağız bırakmak yok motiveye devam ❤️
Nazliezgi mombabe arkadaşlarım sağ olsun @Gokturkmom ve @gizememre ve burada gün gün paylaşmamın da faydası oldu motive etti beni hep böyle devam edeceğim
Nazliezgi canan6668 100 ile başladım cnm çok teşekkür ederim tekrar yapabilirsiniz bence inanıyorum size
Gokturkmom Nazliezgi Canım daha bol eksiler gidicek 💞çok sevindim biz destek olmaya devam edeceğiz 😘Son gaz devam 💪
Nazliezgi princessmom_ hadi bakalım yapabiliriz biz elimizden herşey geliyor bunu mu yapamıcaz aşk olsun bize yani 😉😄
Nazliezgi oylesinebiri__ doğum yaptım yağlı tuzlu yiyordum tatlı zaten zaafımdı öyle öyle aldım şimdi veriyorum
Cylnmiray Nazliezgi tebrik ederim gerçekten çok sevindim sizin adınıza 🫠🥰 Benim tartı günüm perşembe. Tam 3 hafta olck .başlangıç 80 . Ay inşallah bende de eksiler cikar . Çok heyecanlıyım bekliyorum 🫣 umduğum olmazsa da devam. Bırakmak yok😅
Nazliezgi Cylnmiray tabi cnm bırakmak yok devam bende öyle diyordum vermesem daha çok çalışırım diye bol eksilerimiz olsun cnm