daenerystargaryen aaa New balance ile görüşmedim ordan da teyit ediliyorsa gmrüşecem şimdi.
Ya ayakkabı zaten çakma olsa belli eder baskısından feln diye düşünüyorum ana şöyleki özdilek avm den alışveriş yapanlar zaten bu posta orjinaldir orası orjinal diye yorum yapmışlar bende alışveriş yapıyorum ama kafamı karıştıran karekodu okutunca beni sayfaya değil görsellere aktarmış olması görseller dediğim bir sürü benzer karekodun olduğu görsel.
O yüzden şüphelendim. Şuan yetkililer irtibata geçti benimle. Orjinal olduğunu tekrar söylediler ama bana ekstra belge gönderdiler ayakkabının bir yerine birşey olursa getirin zaten çakmaysa bir aya biryerleri gitmeye başlar. Eğer sorun çıkarsa getirin yenisini veririz dediler ekstra faturası da var zaten. He birde ben nasıl anlayacam orjinal olduğunu söylemle olmuyor sadece diyince bana Gmail üzerinden kendilerinin New balance ile olan belgelerini ve New balance nin damga imzali yetkili satıcı belgesini attılar yani bu orjinal olduğunu teyit eder değil mi? Ama yine de New balance yi de arayayım