Mariposa tospikannesi_ new balance’n kendi sitesinden almak isterdim acikcasi ya. Cok fazla replikasi var cunku. Bunu bence sadece ayaktaki rahatligindan anlayabilirsiniz
tospikannesi_ Mariposa ayy bilemedim başta ıntersport tan alacaktım. Sonra avm bize yakın diye avm nin kendi alışveriş sitesinden aldım
Noname21 Ayakkabıyı kendi mağazasından aşmazsan barkoduna kadar yapıyorlar Kendi sitesinden alın ayakkabı kozmetik gibi şeyleri
Noname21 tospikannesi_ ya mesela ben trendyoldan new başance ayakkabısı beğenmiştim onu kendi sitesinden almak istedim orda yoktu mağazasına gittim meğer o üretilmiyormuş sahteymiş trendyoldaki
canmanayvesuyu tospikannesi_ canım ben de Özdileğin sahte sattığını düşünmüyorum ben de ordan aldım koca mağazaları var. Trendyolda cart curt satıcılarda olabilir tabi sahteler senin attığın resimde de orjinal gibi gözüküyor
Dogacelik tospikannesi_ uygulama orjinal diyor işte new balance’ın amerikadaki genel merkezinin bilgileri çıkmış.
tospikannesi_ Dogacelik ay bilemedim ki daha doğrusu pek anlamadım. Youtubeden gördümbu uygulamayı adidastan paylaşmışlar burda taratın diye ama yine de sormak istedim
tospikannesi_ Noname21 trendyoldan alacaktım bende yorumlara baktım yarısı güvenilir yarısı sahte diyor emin olamadım almadım özdilek avm güvenilir biliyorum. Ama yine de emin olmak istedim.
mickeyy tospikannesi_ Ayakkabının içinde barkod oluyor. Onu telefonun ile okutuyorsun seni kendi sitesine yönlendirmesi gerekiyor. Eğer yönlendiriyorsa orjinaldir. Bi de kaç paraya satın aldın
tospikannesi_ mickeyy Nb 408 aldım. Normalde fiyatı 4500 uygulamada 4000e düşmüştü ekstra çark kuponla 3000 e getirdim
daenerystargaryen tospikannesi_ Özdilek avm güvenilir ama. Burada Avm si var. Pahalı markalar da var içinde. Ben de ayakkabımı oradan almıştım. Ürünleri orijinal yani. Kenar köşe ayakkabı butiğinden almamışsınız ki.
tospikannesi_ daenerystargaryen canmanayvesuyu evet bende şaşırdım zaten yukarıya görsel bıraktım bir uygulama var adidas önerisi ordan şirkete kadar çıkıyormuş kodu girince bakıldığında New balance şirketine ait olduğu görünüyor ama kodu okuyunca adidasın sitesine atması lazım mış okuttum beni görsellere attı kodların olduğu bende özdileği bildiğim ve alışveriş yaptığım için sahte birşey satmadıklarını biliyorum şaşırdım müşteri hizmetleri ile bağlantı kurdum bütün ürünlerimiz orjinaldir dedi bende beni adidas sayfasına atmıyor ama dedim üst birime şikayetimi bildirdi dönüş yapacaklar
daenerystargaryen tospikannesi_ Anladım. Attığınız görselde orijinal görünüyor. O yüzden anlam veremedim.
tospikannesi_ daenerystargaryen evet benim de o yüzden kafam karıştı orda orjinal görünüyor 2 yerde tarattım ama artık ona kadar replikasını yapabileceklerini söylüyorlar karekodda adidas sayfasına atmıyor o yüzden işkillendim
daenerystargaryen tospikannesi_ Bakalım sonuç ne çıkacak. New Balance ile görüştünüz mü? Orijinalliğini oradan teyit edebilirsiniz.