Meri-Mel Tekbenimsucumguzelolmakdemi Yok canım bir şey gördüğü için değil muhtemelen ses yüksek o yüzden biz yaşamadık kızım 2.5 yaş ama ezanı ben zor duyuyorum yakın değil sizin yakın imiş
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Meri-Mel evet bende böyle düşünüyordum taki babam ilginç bir şekilde bana anlatana kadar 😁 Başka birşey olmasında zamanla alışır inşallah
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bade38 çok teşekkür ederim Evet sesin yüksek olduğundan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Başka birşey olmasında zamanla alışır inşallah
Tekbenimsucumguzelolmakdemi binnur37 bende hep böyle düşünüyordum hav hav diyordu bende ezan annecim allahuekber de diyordum. Oğlumda her okunduğunda şaşırıyor endişeleniyor ama anne allah allah diyor. Başka birşey olmasında zamanla alışır inşallah.
binnur37 Tekbenimsucumguzelolmakdemi ezan okununca köpekler havlar ya onu duyup tedirgin olup korkuyo olabilir başka birşey olduğunu sanmıyorum korkma zamanla geçer inşallah 🤲
Serranin_annesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi ezan okunurken köpeklere rast gelmiş olabilir mi onlar havlayıp uluyorlar ya birde süpürge fön makinesi blender sesi de ani ve yüksek çıkıyor onlara tepkisi nasıl
Tekbenimsucumguzelolmakdemi -metemom genel olarak bebekler yüksek sese duyarlı oluyor evet. Başka birşey olmasında zamanla alışır inşallah.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ecekrk bu şekilde düşününce evet benim oğlumda hala yğksek sese duyarlı. En basitinden mikser sesi bile hala garip geliyor.
ecekrk Tekbenimsucumguzelolmakdemi mesela hapşırınca korkuyor ben öncesinde hapşu hapşu diye birazcık bağırıyorum hapşırasım gelince o zaman korkmuyor ama direk hapşırsam korkar birde öyle deneyim mesela ezan saatini takip edin öncesinde ezan açın kısıktan yükseğe doğru sonra peşinden ezan okununca bakım bakalım tepki veriyor mu
aslhnkrts Tekbenimsucumguzelolmakdemi kızıma babaannesi ezan okunurken amin yapalım diye öğretmiş korkmuyo bence yüksek sesten korkuyo olabilir kıyamam ona böyle sevdirerek aşılabilir mi Kızım 15 aylık bu arada
Tekbenimsucumguzelolmakdemi aslhnkrts çocuklar yüksek sese çok duyarlı olur genelde. Bende bunun bilincindeyim ama babamın bu tepkisi beni endişelendirdi sadece. Başka birşey olmasında zamanla alışacaktır
Tatlican mekmksns Normal değil ya çocuğa biri ezandan korkucağı bişey söylemiş y Yok ya ben hatırlıyorum sabah ezanından korkardım Şimdi kızımda korkuyor Yani dışardan güçlü bir ses geliyor hassas çocuk olunca böyle şeyler oluyor
melekinci- Tekbenimsucumguzelolmakdemi birden yüksek sesle okunuyor belki ondan korkuyordur ama naz felak ayetul Kürsi okuyun ezan okunmaya yakın dışarda ol oğlunla ona anlat korkmamasını inşaallah geçer
rachelgreen_ Ezan okununca bazen köpekler havlar ya acaba kafasında bu iki şeyi birleştirip aslında korktuğu şey köpek falan mı diye düşündüm tam anlatamamış olabilirim ama kusura bakmayın uykuluyumm🥲
Tekbenimsucumguzelolmakdemi rachelgreen_ sizi anlıyorum dediğiniz doğru olabilir. Evet burada ne zaman ezan okunsa komşumuzun köpeğide beraberinde havlıyor. Bizim kulağımız aşina olduğundan ayırt edemeiyoruz bazen ama oğlum o ikisini bağdaştırdığından öyle söylüyor olabilir.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ecekrk aynen mutlaka deneyeceğim bir şekilde alışması lazım. Çok teşekkür ederim
rachelgreen_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi burda da hep köpekler havlar ben de dikkat ederim muhtemelen ondan korkuyordur geçecektir endişelenmeyin
kivancinannesiii Tekbenimsucumguzelolmakdemi bence normal korkması. Düşününsenize gaipten bir ses geliyor bizim için çok huzurlu ama bebekler için korkutucu olabilir. Zamanla alışır diye düşünüyorum.
ElisaMom_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi çocuklar her yaşi keşif dönemi bunuda keşfediyor siz elinizden geldiğince sabırla anlatın