canan6668 fgnkrts Kocaman sıfır 2 kaynım var evlilik yaşı geçen biri evlenmek istemiyor diğeri evlenemiyor kimseyi bulamadı 😂😂😂gorumcem var 20 yasinda yani esimin tarafı 0000 Benim tarafta 13 yasinda bacim var daha çocuk 4 yasinda down çiçeğim var 🤗yani kendi kendine kuzenler cocuklarim 🤣🤣🤣🤣
fgnkrts canan6668 teyzesi varmış işte o yeter çocuklarına ☺️ kayınlarında evde kalmış turşuluk zamanları gelmiş desene 😅
pogacayanaginannesi canan6668 😂😂😂😂 14 görümceden 13ü evli hepsi onların çocukları ikisi hariç diğer 11inin 6 ve üstü çocuklari var
1kub1ra fgnkrts benim nasipse 1 tane olacak görümcem doğurduğunda başka da görümcem yapmazsa kuzensiz kalacak 🤣
Merve-miray fgnkrts Çocuklarınızın kaç kuzeni var ☺️ 5 ☺️ 2 eltimin 2 görümcemin 1 tane de kız kardeşimin
asrinhatasi fgnkrts oğlumun baba tarafından 4, anne tarafından 1 kuzeni var. Baba tarafı kuzenleri baya büyük. En küçüğü ile 11 yaş, en büyüğü ile 19 yaş var. Ablamın oğlu ile 2 yaş var aralsrında. En iyi kuzeni ablamın oğlu çünkü tek akran olan o. 😂
ilyalumomy fgnkrts 2 çocuğum var 9 tane kuzenleri var 8 benim taraftan 1 tane baba tarafında . 1 tane kuzen daha anne karnında sağlıkla doğarsa inşallah 10 kuzenleri olacak
tugbasari248 fgnkrts baba tarafı 2 kuzen hatta biriyle 6 gün var aralarında benden 1 kuzeni var hepsi kız bizimki oğlan aralarında fırtına gibi gelip geçiyor yaramazlıkta 😏
ekimannesi11 fgnkrts eşimin tarafından kalabalık bizimkilerde 8 bitanesi de yolda😂 unuttuğum yoksa toplamda ortalama 45 tane var maşallah diyin kızzz ajahshs