pogacayanaginannesi Dondurmalikahve bencede cikmayacak djjsjsjs 14 görümceden 13ü evli hep onların çocukları
ygmrkmsl fgnkrts 3 tane ablamlarda var başka da yok kızım da tek çocuk toplam 4 kuzenler babasının tarafında henüz yok görümcem yeni evlenecek ☺️
Denizoglan fgnkrts çok kuzeni olanlara çok özenirdim küçükken ama çocuklarımında olmucak maalesef eşim tek çocuk biz 3 kardeşiz bir ablamın 2 oğlu var 21 ve 19 yaşlarında diğer ablamın bir kızı var 11 yaşında benimde bir oğlum var 3 buçuk yaşında birde kızım var 5 aylık yani 3 kuzenleri var ama hiç biri birbiri ile muhatap olacak yaşta değil
fgnkrts Denizoglan benimde öyle biliyormuşum annem en büyükleri biz doğup büyüdükten sonra kardeşleri evlendi benimde muhattap olacak bi kuzenim yok hepsi çok küçükler en büyüğü benden 10 yaş küçük 😅 hatta benim çocuğumdan küçük kuzenim var 😅
canan6668 fgnkrts Kocaman sıfır 2 kaynım var evlilik yaşı geçen biri evlenmek istemiyor diğeri evlenemiyor kimseyi bulamadı 😂😂😂gorumcem var 20 yasinda yani esimin tarafı 0000 Benim tarafta 13 yasinda bacim var daha çocuk 4 yasinda down çiçeğim var 🤗yani kendi kendine kuzenler cocuklarim 🤣🤣🤣🤣
fgnkrts canan6668 teyzesi varmış işte o yeter çocuklarına ☺️ kayınlarında evde kalmış turşuluk zamanları gelmiş desene 😅
pogacayanaginannesi canan6668 😂😂😂😂 14 görümceden 13ü evli hepsi onların çocukları ikisi hariç diğer 11inin 6 ve üstü çocuklari var
1kub1ra fgnkrts benim nasipse 1 tane olacak görümcem doğurduğunda başka da görümcem yapmazsa kuzensiz kalacak 🤣
Merve-miray fgnkrts Çocuklarınızın kaç kuzeni var ☺️ 5 ☺️ 2 eltimin 2 görümcemin 1 tane de kız kardeşimin
asrinhatasi fgnkrts oğlumun baba tarafından 4, anne tarafından 1 kuzeni var. Baba tarafı kuzenleri baya büyük. En küçüğü ile 11 yaş, en büyüğü ile 19 yaş var. Ablamın oğlu ile 2 yaş var aralsrında. En iyi kuzeni ablamın oğlu çünkü tek akran olan o. 😂
ilyalumomy fgnkrts 2 çocuğum var 9 tane kuzenleri var 8 benim taraftan 1 tane baba tarafında . 1 tane kuzen daha anne karnında sağlıkla doğarsa inşallah 10 kuzenleri olacak