dizmanam D_deniz neye göre iyi değil biraz hesap yaparsan fazlası olduğunu bile anlarsın doktorumuzda gayet iyi olduğunu söylediği için içim çok rahat
Botan dizmanam günde kaç kez mama içiyor? Sütünüzün azalmasından korkup mu veriyorsunuz mamayı ? Geceleri anneler uyurken çok fazla süt üretimi olur hem de o süt çok kilo yapar gece mama vermek yerine uyanıyorsa eğer emzirmeniz daha mantıklı bence. Ki zaten kilosu baya iyiymiş benim oğlum da 4 aylıkken 9 kiloydu hemşire çok fazla olduğunu ama sadece anne sütü içiyorsa sorun olmadığını söyledi mama verseydin acil diyete girmesi gerekiyordu demişti anne sütü tek başına yeter de artar bence sütünüzden korkmayın emdikçe geliyor kesinlikle
dizmanam Botan hanımefendi çok nadir demiştim başlıkta okumadınız galiba sık sık mama vermiyorum en son 2 hafta önce vermişimdir anne sütüyle besleniyor yani evladım
hemshireanne imaddesi banada herkes zayıf diyor iyiymiş meğerse. Mamayı bıraktık ek gıdaya geçince. Anne süyü ek gıda devam ediyoruz. Bir kaç paket mama vermişliğim var sadece
imaddesi hemshireanne hayır ya maşallah çok iyi kilosu🧿 benim bebeğim 1 kutu dan sonra bıraktı mamayı🥲 sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil 🥰
goktekizuhre1 Benim bebeğimin de kilosuna fazla diyorlardı, biraz öyleydide. Şuan 17 aylık ve aylardır kilosu 11.5 Bunlar hiç kafaya takılacak şeyler değil inanın. Bebişiniz sağlıkla büyüsün :)
D_deniz D_deniz size fazla kilolu demişler ya, ben de dedim ki fazla değil yani gayet iyi normal anlamında. Güzel demek istedim