dizmanam kızımın dün özel aşısını yaptırmaya gittik tam 7 kilo olduğunu öğrendim sizce çok mu sadece emziriyorum arada geceleri 60cc mama veriyorum o da çok nadir
duyguunal dizmanam 8 aylık 8 kilo bizimde doğum kilomuz 3060 50 cm di biraz fazla sadece Emziriyorum başından beri
canmanayvesuyu dizmanam kilosu fazla gibi cidden doktor daha iyi bilir ama mama vermeyin bence de demek ki sütünüz yetiyor. Sadece anne sütü alan bebeklere diyet yaptırılmıyor muhtemelen Dr da size mama verme diyecektir
dizmanam narinlik 3.050 doğdu hastaneden çıkarken 2700 dü boyunu ölçemediler sağlık ocağında yangın çıkmış maalesef o yüzden öğrenemedik ama doğduğunda 48 cmdi
dizmanam imaddesi 3050 doğdu çıkarken 2700 dü. bende şok oldum inan herkes emekleyince zayıflar diyolar ama bakıcaz😅
narinlik dizmanam çok iyi kilo almış maşallah siz neyi dert ettiniz ki ? 3 ayda 4 kilo almış. Bence mamaya bile gerek yok.
dizmanam adianne akşamları sütüm yetmediği vakitlerde veriyorum o da çok nadir mamayı gerekmedikçe vermiyorum
dizmanam narinlik dert etmedim yakınlarım çok kilosu var bilmem ne diyince içime kurt düştü bide 3 aylık olunca biraz korktum 😂
dizmanam durubahar yemek yiyebilirsem yiyorum o kadar diyeyim😂 yeşillik peynir hayatta yemem fakat ekstra yediğim tek şey kuruyemiş olabilir düzenli sağım başlarda yapıyodum ama bırakalı çok oldu allah vergisi diyeyim
D_deniz dizmanam kızım 2770 doğdu 49cm 2700 ile hastaneden çıktı. Her ay 1er kilo aldı. 3.aya girdiğimizde 6ya geliyordu 6kg. 3.ayin sonunda 6800 falandı. Bence kilo alımının çok değil. İlerleyen aylarda her ay 1kg almayabilir 800gr alır 600gr alır
dizmanam D_deniz neye göre iyi değil biraz hesap yaparsan fazlası olduğunu bile anlarsın doktorumuzda gayet iyi olduğunu söylediği için içim çok rahat
D_deniz D_deniz size fazla kilolu demişler ya, ben de dedim ki fazla değil yani gayet iyi normal anlamında. Güzel demek istedim
minnakkofte dizmanam doktor sorun yok dediyse yoktur anne sütünden alınan kiloda sorun olmuyor zaten hareketlenince azalır