asmintoo Gmzakts19 aptal cesareti 😄😄 hastanedeyim kan vercem . İlk bebekte bu kadar heyecanlanmamıştım , dur bakalım ne çıkacak
selambengeldim asmintoo hastanedeyim kan vercem Sonucu heyecanla bekliyoruz 😄 gönlünüzden geçen olur umarım 🌸
tultanhanim asmintoo kızım 2.5 yaşında ama benim cesaretim yok. Normalde gece başlamış olur bugün olması lazım acaba mı diye korku sardı. Bir yandan yok yok diyorum bir yandan kazara olmazsa hiç yapmam biliyorum. Sizi tebrik ediyorum 🌸
Gul-42 asmintoo buna katılmıyorum büyük cocugun hakkına gırılıyor kesınlıkle ilgı tamamen kucukte oluyor mecburen cunku bebek olmus olacak
TuttiFruttii Irmakk1 benim oğlumda 6.5 yaşında,hamile değilim ama yaklaşık 2 aydır 2. çocuk mukayesesi yapıyorum kendi içimde 🫠🫠
Irmakk1 TuttiFruttii cocuk büyütmek çok zor ve büyük sorumluluk insanlar nasıl arka arkaya doğurup duruyor ben neden cesaret edemedim bu zamana kadar diye düşünüp duruyorum bende 🥲
KLORAK asmintoo Emziriyorum . Korunmuyorum . Hamile olabilir miyim ? İstiyorum. Evet, Allah gönlünüze göre versin
canmanayvesuyu asmintoo ikisi beraber büyüsün güzel bişey tabi ki ama biraz vücudunuz kendine gelsin yeni hamilelik için sağlık için de iki gebelik arasını 2 yık diyorlar en az 🌸