asmintoo 8 aylık bebeğim var . Doğumdan sonra 2 kez regl oldum . İkincisi 29 Mart da oldu , sonra adet olmadım . Emziriyorum . Korunmuyorum . Hamile olabilir miyim ? İstiyorum.
annebalim_ asmintoo masallah ya cesaretınıze hayran kaldım cıdden ıstıyor musunuz bebegınız mı uslu Benım oğlum asırı yaramaz ve zor büyüyor 18 aylık her ay korunmama rağmen allahım olmayana ver dıye dua ede ede adet oluyorum 😌
asmintoo Yapmadım . Hamilelik istediğim için negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğrarım :)) biraz daha beklemek istiyorum .
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala asmintoo Hamilelik istediğim için negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğrarım :)) Hayal kırıklığına uğrayacak bir durum yok ki bebeğiniz zaten küçükmüş. 5 ay sonra hamile kalsanız bile 2 çocuğunuzun yaşı birbirine yakın olacak
asmintoo Şişkinlik . Uyku hali , halsizlik . Akıntı da artış , bel ve kasık ağrısı , karında bazen hafif kramp , vücut ısısında artış . Aşırı yeme isteği . Bunlar var son Zaman’larda
asmintoo NeclaLeylaCeydaOhnealaneala evet tabi ki öyle . O anlamda söylemedim aslında . Kendimi şu an hamile psikolojine soktuğum için hayal kırıklığı olur diyorum . Yoksa tabi ki bugün olmaz bir yıl sonra olur , hiç sorun değil . Sağlıklı olsunlar da
Irmakk1 asmintoo nasıl cesaret ediyorsunuz bu kadar erken? Bende hamileyim benimki 6 yaşında ona rağmen korkuyorum hala nasıl olacak diye. Sizi tebrik ederim bu cesaretinizden ötürü
asmintoo annebalim_ çok uslu sayılmaz :))) bütün çocuklara aynı anda yorulayım , büyüteyim . Sonra kendimi toparlarım diye düşünüyorum . Üç beş sene arayla kendime gelemeden bir tane daha olursa zor olur bana 😄
denizahsen asmintoo kızım 2.5 yaşımda 47 günlük bebeğim ve ben tükenmişlik sendromuna girdim🤣🤣 bebeğim kolik çıktı
TuttiFruttii Irmakk1 benim oğlumda 6.5 yaşında,hamile değilim ama yaklaşık 2 aydır 2. çocuk mukayesesi yapıyorum kendi içimde 🫠🫠
asmintoo ikibaloglanannesi ben de korunmuyorum . Emzirmeye güvendiğim için değil , gebelik istediğim için
yaseminmetehanahmet asmintoo Desteğim olsa hep çocuk büyütürken bende sizin gibi düşünürdüm ama tek büyütünce insan düşünemiyor böyle 😂🥹