Momasel nys aynı ptoblemi bende yaşadım iki çocuğumu manuel olarak ekledim sonra e devlet üzerinden ekledim birini diğerini silince ikinci çocuğu ekleyemedim bidaha
asmingul487_ Kizlar bn gttm nisanda basvuru ypmistim yinede yatmamış dediler ikinci çocuk icin alacaktm olmadı Şubat’ta yapmistm dogum hatta esim ertesi gun aile sosyal hizmetlere dilekce bile vermsti ama alamadm
sueees Kızlar bende gittim bugün 4700 yatmış bize martta doğum yaptım nisanda basvuru yapmıştım dun mesaj gelmişti bugün aldım halkbanktan
lisansli_Mom49 EsilaMiracAyazEren_Moms tek çocuk ise beş bin tek seferlik veriliyor benim Nisan da doğum oldu 3. Çocuk olduğu için bugün gittim beş bin aldım her ay yatacak artık
eymen_oyku nys aynı şey banada oldu kendi eklediklerimi sildim sonra e devlet üzerinde çocuğunuz yoktur çıkıyor kaç sefer denedim olmuyor mesaj falanda gelmedi 24 mart da doğum yaptım 5 mayıs da başvurdum siz peki
nys eymen_oyku Bn biraz önce Instagram’da gördüm başka kişilerin de başına böyle şeyler gelmiş Onu da şey uygulama yoğunluktan dolayı farklı farklı hatalar veriyor tekrar tekrar deneyiniz yazıyordu uygulamayı sildim uzun bir süre indirmedim 5-6 saat kadar biraz önce indirdim girişimi yaptım e-devlet’ten çocuk ekle dedim ve hemen eklendi bu sefer oldu yani. Bn 7 nisan da doğum yaptım 16 nisan da başvurdum 1 aylik yatmış 1500 Siz neden o kadar geç basvurdunuz
elnare952_ yagmurum2025 bende Azerbaycanlıyım eşim kaydoldu benim yerime bizde de yatmamış önümüzdeki ayda yata bilirmiş
aselmncr melisahera paranız yatmıştır bende de devam ediyor yazıyo ama yattı TC bizle birlikte Halkbankdan çekmeniz gerek
aselmncr Bebe1 İLKÖĞRETMENİM AİLEM uygulamasını indirip 2025 doğumlu çocuğunuzun bilgilerini girip sonra ismini. Üzerine basın ödeme bilgileri yazıyor tıklayıp görebilirsiniz
keyfimin-kahyasi-misin Bebe1 Ztaen girerken e devletle giridriyir çıkıp girince çocuk bilgisi açılıyor üstte hemen giridgin an oraya girdiğinde ödenen tutar yaziyor
yavuzselimiinannesi Hvvmirac 15 martta doğum yaptım. Nisan da başvuru yaptım. Şuan 2 aylık ücret yatırılmış gözüküyor
aselmncr Arkadaşlar başvuru yapanların paraları dün yattı yani 28 mayısta tüm başvurular onaylanıp paralar yattı e devlette hala devam ediyor yazabilir bende de öyle yazıyor ama yattı TC kimliğinizle gidip Halkbankasından çekebilirsiniz
melisahera aselmncr ilköğretim aileme girdim orada da e-Devlet üzerinde kayıtlı çocuğunuz bulunmamaktadır diyor. İkinci çocuğum bu benim e-Devlette devam ediyor olarak gözüküyor mesaj da gelmedi Halk bankasına mı gitmem gerekiyor