denizkizi_ serpoo evet 2. Çocuğum da yazıyor toplam tutarı alıyoruz galib değil mi ? Orda 4 ayrı tutar yazıyor alt alta
ozlemtkts lyla65 uğrayın mutlaka. Bankadaki memur ilk etapta göremedi benim ismimi. Sonrasında ne kadar yatması gerektiğini sordu ve gelen mesaja da bi baktı sanırım emin olmak için. Sonrasında buldu ve ödemeyi yaptı
zeynepkuzey61 kaanasilinannesi canım mesaj geldi mi sana ilk öğretim ailem indir giriş yap sonra cocuk ekle var ekle ödeme listesi var orda cıkıyor bana 5bin yatmssı lazımdı ama 4700 cıktı sanırım ilk basta 300 vermiştiler ordan kesildi
yavuzselimiinannesi zeynepkuzey61 Merhaba birşey sormak istiyorum. Uygulamada paranın yattığı gözüküyor ama mesaj gelmedi bana. Bankaya gitsem alabilir miyim
zeynep2205 elisaybars hizmetlere girin ordan aile bakanlığını seçin altlarda doğum yardımı var oraya tıklayın çıkan kodu kopyalayıp hizmete git diyin oraya kodu yapıştırın başvuru sayfası çıkıyor zaten
ela000 Uygulamaya girdim fakat bu Tc ye ait uygun bir kayıt bulunamadi yazıydı bende mesajda gelmedi yatmadi sanırım
Mehmetereninannesi Shylaaaa bende de aynı şey oldu eşimden girdim yani benim telefondan eşimin TCsine girdim öyle göründü