Tosbikkiz ebrtrkkrc ilkögretmenim ailem uygulamasını yükleyip giriş yapın oradan e devlet çocuk ekle yazıyor çocuklarınızı ekleyip ödeme bilgisini görebilirsiniz bende gözükmedi ama eşimden yükleyince uygulamayı oradan gördüm ödeme bilgisini sizde gözükmezse sizde eşinizden bakın
Zynp-61 Tosbikkiz anladım şubat itibari ile yatmış sizede bende martta doğum yaptım Nisan ve mayıs yatmış ondan sordum ☺️ iyi günlerde harcayın inşallah 🍀
Zynp-61 Shylaaaa altta e devletten çocuk ekle diye bir kısım var oraya tıklayın ekleniyor çocuklarınız
guldeniz16 Shylaaaa ekle ye basıp ekliyorsun sonra ödeme listesi diye bir buton çıkıyor tıklıyorsun görüyorsun yatıp yatmadığını
Zynp-61 nilimherseyim çocuklara girin hangi çocuğunuz için başvuru yaptıysanız onun üstüne tıklayın ödeme bilgisi yazıyor
nilimherseyim Dilaradeniz benim eşime gelmiş sabah mesaj da ben uygulamadan bakıyorum talep devam ediyor bankaya gidip sormam mı gerekiyor
Zynp-61 nilimherseyim uygulamayı yükleyin e devletten çocuk ekle yazıyor tıklayın sonra hangi çocuğunuz için başvuru yaptıysanız ona tıklayın ödeme bilgisi yazıyor oraya tıklayın çıkıyor
Dilaradeniz nilimherseyim hayatım bende öğlen çektim şuan baktığımda da devam ediyor yazıyor yarın gidip çek paranı
Mehmetereninannesi Shylaaaa bende de aynı şey oldu eşimden girdim yani benim telefondan eşimin TCsine girdim öyle göründü
guldeniz16 Ben sigortalı çalışanım doğum iznindeyim 1,5 ayda devletimiz 30 bin yatırdı acaba yanlış mı yatırıyorlar bana çok geldi bilemedim halen beklemede olan ödemeler var inşallah pardon panpa deyip geri istemezler :))
OLaaBalito_ guldeniz16 2022 toplu 25 bin almıştım yanlış hatırlamıyorsam normal yani doğum izninizin 4 aylık süreci 🧐😁
tubasavut guldeniz16 bende sigortalı izne ayrıldım 4 aya 60 bin aldım toplamda sizinki güncel maaşla yatmıştır benimki 2024 sonuydu yarı 2025 yarı 2024 maaşı ile aldım.