denizkizi_ Dilaradeniz merhaba nasıl çektiniz bana da mesaj geldi halk banktan alabilirsiniz diye , ve Ocak 2 de doğum yaptım 2. Çocuğum kaç aylık para yatıyor ?
elisaybars asilinanesi Dilaradeniz ben 1 saat önce falan başvuru yaptm bekleyen taleplerm 0 sonuçlanan taleplerm 0 diye gözüküyor ama
denizkizi_ beybitolat aynı mesaj bana da geldi 2. Çocuğum 2 Ocak ta doğum yaptım toplam ne kadar yatıyor ? Gidip alabilir miyim parayı atm den mi içerden mi alabilirim ?
Tosbikkiz denizkizi_ bende Ocak da doğum yaptım 6 bin yatmış atm de değil kimlik beraber içerden alabilirsiniz
tubasavut guldeniz16 bende sigortalı izne ayrıldım 4 aya 60 bin aldım toplamda sizinki güncel maaşla yatmıştır benimki 2024 sonuydu yarı 2025 yarı 2024 maaşı ile aldım.
denizkizi_ serpoo evet 2. Çocuğum da yazıyor toplam tutarı alıyoruz galib değil mi ? Orda 4 ayrı tutar yazıyor alt alta
ozlemtkts lyla65 uğrayın mutlaka. Bankadaki memur ilk etapta göremedi benim ismimi. Sonrasında ne kadar yatması gerektiğini sordu ve gelen mesaja da bi baktı sanırım emin olmak için. Sonrasında buldu ve ödemeyi yaptı
zeynepkuzey61 kaanasilinannesi canım mesaj geldi mi sana ilk öğretim ailem indir giriş yap sonra cocuk ekle var ekle ödeme listesi var orda cıkıyor bana 5bin yatmssı lazımdı ama 4700 cıktı sanırım ilk basta 300 vermiştiler ordan kesildi
yavuzselimiinannesi zeynepkuzey61 Merhaba birşey sormak istiyorum. Uygulamada paranın yattığı gözüküyor ama mesaj gelmedi bana. Bankaya gitsem alabilir miyim