ZeydsMom ikibaloglanannesi tesekkur ederim . ❤️ Oturur oturmasina da bu sertlesmis goguslerime makineler ise yararmiki? Evde mochini denedim ama yakiyor ya
ZeydsMom Mariamercedes tesekkir ederim canim. Aslinda memislerim kucuk ama şu an tas ve dolu oldu sanki 4-5 defa buyudu yaa tasiyamiyorum bu memisleri ben
ZeydsMom MoonCrystal tesekkur ederim canim🌸 eller serbest mochim var ama bu sertlesmis gogusume cok kotu geliyor ya ne yapacagimi sasirdim 😭😭
ZeydsMom SanJunipero sagiyorum da daha cok sisiyor bosaltamiyorum bi turlu cok zayif geliyor ve canim yaniyor. Ne is ya bu neden boyle olduki . Bide ustune ben durmadan dut kurusu ictim su iciyorum acaba ondan mi icmesemmi ya
SanJunipero ZeydsMom su iç tabi de dut kurusunu bırak madem bir iki haftaya alışır göğüslerin normale dönersin
ruzqarqulu ZeydsMom öncelikle gözünüz aydın. Sağlıkla büyütmek nasip olsun çocuklarımızı. Philips tekli kullanıyorum göğsünüzü acıtmadan boşaltacaktır. Benim ikili başka marka pompam da var o da iyi çekiyor ama göğsümü acıtıyor. O yüzden Philips e geçtim.
ZeydsMom ruzqarqulu peki gogusunuzde tikaniklik gibi bi durum olmusmuydu oyle taslasma zamaninda hic kullandiniz mi etki edermi acaba . Mochi ise yaramiyor gibi
2uykusuzprensannesi ZeydsMom miss misss heleki sanada benziyorsa allahim fıstık fıstık maşallah subhanallah güzel ömürleri olsun inşallah 🌸
ZeydsMom 2uykusuzprensannesi yaa bilemiyorum ben kendime benzetiyorum bazen banasina da benzetiyorum henuz cok minik anlasilmiyor 😄 ama esmer olur gibime geliyor olursa benlik 😁 sacinin rengi falan ayni ben amin canim cok tesekkur eserim 🌸🌸❤️
twobabymom_ ZeydsMom ayy canım ya beline de sıcak kompleks yap bana hemşire öyle demişti bol bol sağ bence süt geliyor ondan sızlıyor ilk masaj yap göğsüne sonra sağ canım rahatlasın damarlar çıktıysa süt dolu göğsün ağrı yapar ister istemez Evet yaa küçükler biraz bu hayata dayak yemeye gelmiş gibi oluyor 🤣
ZeydsMom twobabymom_ sut var ya gelmis ama tikanmis sanki nie boyle oldu ki . Masaj da yaptim kompres de bi sicak dus kaldi. Ya iki cocukla bi turlu zaman bulunmuyor da sagima yalnizim ondan biraz zorlaniyorum sanki. Sagsam duzenli belki de boyle olmaz. Saginca da aciyor o ayri konu. Esim gelsin oyle bi dus alayim masaj yapayim dusun altinda sonra cikip sagmayi deneyeyim belki ise yarar. Yaa yazik nasil sacini cekti icin icin agladi. 🥲 Elinin aayari yokki oglumun 🤣 severken de tum gucunu kullaniyor doverkende 🤣
ruzqarqulu ZeydsMom o derece sertleşme olmuyor göğüslerim benim ikiz olunca birikmiyor. Biberona alıştıkları için devamlı sağıyorum. Baby mom sağım makinem de var çekimi çok çok iyi ama Philips dediğim gibi çektiğini hissetmeyecek derece acıtmadan sağıyor. Dolu göğsü daha iyi çeker diye düşünüyorum.
2uykusuzprensannesi ZeydsMom Saglikli olsunda farketmez oglan bizim kız bizim😁rica ederim kendine de bebenede çok iyi bak 😚
ZeydsMom SanJunipero ben cay icmiyorum da onun yerini dutla kapatiyordum sicak ilik biseyler icmek istiyorum. Kahvede icme dedi doktor yani fazla ondan iste boylee kala kaldim 🥲 ay internette yazdim duzelmezse mastit bilmem ne olurmusum antibyotik baslarmisim atesler falan filan diri diri gomdu beni google
twobabymom_ ZeydsMom minnos ya zamanla alışır kuşum o benim kiz da öyleydi Aynen canım yalnız 2 çocukla zor oluyor biraz ama alışıyor insan
Blackcloud ZeydsMom Canım mastit olmuşsun, süt birikmiş yani göğsünde. Göğsünü sağmaya çalış, bol bol emzir birde duşta suyun altında kanallar açılabilir suyun altında da elinle sütü akıtmaya çalışabilirsin.
SanJunipero ZeydsMom korkma korkma hemen mastit olmazsın sıcak duşa gir hemen arkasına sağ daha çok süt çıkar