MoonCrystal ZeydsMom Şükür kavuşturana 🌸 Geçmiş olsun ve gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah ✨ Pompa konusunda eller serbest olanlar daha rahat oluyor bence
ZeydsMom MoonCrystal tesekkur ederim canim🌸 eller serbest mochim var ama bu sertlesmis gogusume cok kotu geliyor ya ne yapacagimi sasirdim 😭😭
ZeydsMom [silindi] sagiyorum da daha cok sisiyor bosaltamiyorum bi turlu cok zayif geliyor ve canim yaniyor. Ne is ya bu neden boyle olduki . Bide ustune ben durmadan dut kurusu ictim su iciyorum acaba ondan mi icmesemmi ya
ZeydsMom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala iyiyim canim ama fenayim ayni zamanda goguslerden dertliyim. Ne yapacagimi sasirdim acisindan agirligindan. Gucu yetmiyor matmazelin ben ölüyom ya 🥲 iyi gecti ama ilkinde daha iyiydim ne yalan soyliyeyim daha erken toparlanmistim. İsim tuhafi yani sezaryen yeriyle ilgili degil agrilarim gogusum sirtim omuzlarim aciyor yatamiyorum hic basima gelmemisti 😭
ZeydsMom Deletedmom_216 tesekkurler canim iyiyiz sukur benim gogusleri bide şu sirt agrilarin cikarsak 🥲 ama bebisin keyfi yerinde 😄
LadyGaddar ZeydsMom miss misss heleki sanada benziyorsa allahim fıstık fıstık maşallah subhanallah güzel ömürleri olsun inşallah 🌸
ZeydsMom mamado tesekkur ederim. Peki sizin goguste sertlesme falan durumunuz olmusmuydu ise yararmi acaba bu durumda. Cok fenayim
mamado ZeydsMom rahatlatma amacıyla kullanmayı soruyorsanız evet, ben rahatlatma için de kullandım iyi geldi
ZeydsMom ikibaloglanannesi tesekkur ederim . ❤️ Oturur oturmasina da bu sertlesmis goguslerime makineler ise yararmiki? Evde mochini denedim ama yakiyor ya
ZeydsMom kimbumadam tesekkir ederim canim. Aslinda memislerim kucuk ama şu an tas ve dolu oldu sanki 4-5 defa buyudu yaa tasiyamiyorum bu memisleri ben
[silindi] ZeydsMom su iç tabi de dut kurusunu bırak madem bir iki haftaya alışır göğüslerin normale dönersin
ruzqarqulu ZeydsMom öncelikle gözünüz aydın. Sağlıkla büyütmek nasip olsun çocuklarımızı. Philips tekli kullanıyorum göğsünüzü acıtmadan boşaltacaktır. Benim ikili başka marka pompam da var o da iyi çekiyor ama göğsümü acıtıyor. O yüzden Philips e geçtim.
ZeydsMom ruzqarqulu peki gogusunuzde tikaniklik gibi bi durum olmusmuydu oyle taslasma zamaninda hic kullandiniz mi etki edermi acaba . Mochi ise yaramiyor gibi
ZeydsMom LadyGaddar yaa bilemiyorum ben kendime benzetiyorum bazen banasina da benzetiyorum henuz cok minik anlasilmiyor 😄 ama esmer olur gibime geliyor olursa benlik 😁 sacinin rengi falan ayni ben amin canim cok tesekkur eserim 🌸🌸❤️