gamze0607 balom mesaj gelmişti, sistemde de devam ediyor yazıyordu bankaya geldim yatmış kızlar haberiniz olsun
ikimelekannesi24 nys müşteri temsilcisi öyle dedi de ondan sordum bankaya gidince bi soru sormanıza istesem sizden
ikimelekannesi24 nys benim eski numaram kayıtlı kalmış msj geldi mi gelmedi bilmiyorum yatıp yatmadığını nerden öğrenebilirim gitsem çekebilir miyim die sorabilir misiniz acaba çocuklardan çıkmam imkansız arabada yok ona göre boşuna gitmeyeyim
nys ikimelekannesi24 tabi sorarım ama görmüşsünüzdür muhakkak gelen mesajı paylaşmışlar aynısı hep yani yazmıyor
nys ikimelekannesi24 ne zman dogun yaptınız. İnşallah yarın gidebilirsem eğer sorarım ama dogum yeni deilse yatmıştır diye düşünüyorum
ikimelekannesi24 nys işte sorun şu ki sistemde eski numaram kalmış gelip gelmediğini bilemiyorum ki banka uzak iki çocuğumda uyuyo nasıl yapıcam bilemedim
nys ikimelekannesi24 bugün olmaz yarın diğer gün olur ama yatmıştır okuyorum herkez yatmış toplu çektim yazıyor
ikimelekannesi24 nys kızıma cuma için merkeze gidicem alışveriş yapmaya hiç değilse kısıtlı alacağıma herşeyini tam alırım die düşündüm merkeze her zaman gidemiyorum malasef
balom bilgekagan tamam herkese öyle geldi siz gidip bankanın vezne bölümüne kimliğinizi verin elden alırsınız paranızı