alya2003 ikimelekannesi24 bana da bilgi verir misiniz çekerseniz eğer parayı benim bebeğim daha küçük hemen gidemiyorum bırakabileceğim kimsede yok
Minikbirprenses evababy edeveltten girince talepler kısmında devam ediyor diyor ama mesaj gekdi yatmismidir acaba bebekle bankaya gidemiyorum merak ettim☺️
naghn Annemkuzum12 verilmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben önce dilekçe verdim sonra e devletten başvurumu yaptım ve beklemeye başladım. Ama net bilmiyorum doğrusunu
ikimelekannesi24 mirayakdagt bi soru sorma şansın var mu acaba eski numarası olan msj gelip gelmediğini bilmem kişi nasıl öğrenir yatıp yatmadığını
Annemkuzum12 gny_26 mesaj gelmeyenlerde parasini cekebilir mi diye sorarmisiniz acaba size zahmett mesaji banka mi gonderiyor bi de
gamze0607 balom mesaj gelmişti, sistemde de devam ediyor yazıyordu bankaya geldim yatmış kızlar haberiniz olsun
ikimelekannesi24 nys müşteri temsilcisi öyle dedi de ondan sordum bankaya gidince bi soru sormanıza istesem sizden
ikimelekannesi24 nys benim eski numaram kayıtlı kalmış msj geldi mi gelmedi bilmiyorum yatıp yatmadığını nerden öğrenebilirim gitsem çekebilir miyim die sorabilir misiniz acaba çocuklardan çıkmam imkansız arabada yok ona göre boşuna gitmeyeyim
nys ikimelekannesi24 tabi sorarım ama görmüşsünüzdür muhakkak gelen mesajı paylaşmışlar aynısı hep yani yazmıyor
nys ikimelekannesi24 ne zman dogun yaptınız. İnşallah yarın gidebilirsem eğer sorarım ama dogum yeni deilse yatmıştır diye düşünüyorum
ikimelekannesi24 nys işte sorun şu ki sistemde eski numaram kalmış gelip gelmediğini bilemiyorum ki banka uzak iki çocuğumda uyuyo nasıl yapıcam bilemedim