evababy kızlar şubat ayında doğum yapmıştım mesaj geldi şubeye geldim 5bin yatmış, aldım kimlikle haberiniz olsunn🌸
Minikbirprenses evababy edeveltten girince talepler kısmında devam ediyor diyor ama mesaj gekdi yatmismidir acaba bebekle bankaya gidemiyorum merak ettim☺️
evababy yarenuludag Doğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001
ikimelekannesi24 evababy benim eski numaram kayıtlı kaldı msj gelmedi de tam olarak ne yazıyordu acaba referans no gibi bişey yazıyo muydu
evababy ikimelekannesi24 Doğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001 yazıyor
ikimelekannesi24 evababy bankayı aradım da gelen msjdaki referans numarası ile atmden alabilirsiniz dedi ondan sordum
ikimelekannesi24 evababy sana da çok soru sordum ama hakkını helal et taleplerimiz kısmına baktın mu hiç ne yazıyordu orda devm ediyo mu yoksa onaylandı mı yazıyodu acaba