uykusuzanne__ kirmizibalikbeachte küçüklükten belli böyleyim hiç yemem neden mi bilmiyorum 🤷♀️🤣🤣ne çiğ ne pişmiş asla ağzıma sürmem eşim bu konuda çok muzdarip 😂
kirmizibalikbeachte uykusuzanne__ eşine birazcık hak verdim sankiii 🥹 çiğ olmasa da olur ama soğansız yemek çok zor 🥹
hepbahar123 kirmizibalikbeachte yani biz de yeşillik sevmemize rağmen sürekli geşillik yemeyiz yani bilmem sorun olmaz gibi geldi . Ot cesiðine bakarsak gercekten milyon tanr çıkar napalim yediğimi kadafr artikin 😁
Ozgur_mom uykusuzanne__ Benim eşimde çok sever ben sevmedim eşim için tadına baktım ama benlik değiller 🤣🤣🤣
kirmizibalikbeachte Ozgur_mom bende nefret ederim eşine saygılarımı iletiyorum 😵💫 Ama sakatat konusunda her şeyi yiyebilirim 🤤🤤
kirmizibalikbeachte zenginoldum kız şuncacık barbunyayla alıp veremediğin ne 🙀 çok severim hele soğuk halini 🤤
zenginoldum kirmizibalikbeachte barbunya boyle un gibi agzimin icinde dagiliyor yapisiyor .agzimda yed8kce büyüyor .seveyim diye cok ugrastim nimeti begenmemek olMaz bulamayan var ama sevemedim gitti
kirazmevsimi_ kirmizibalikbeachte allah bana bir boğaz vermiş gerisini boşvermiş 😀 önüme ne koysan yerim 😀 o yüzden aç geziyorum kilomu korumak için 😀 ama sevmedigim dersem boş sade makarnayı sevmem illa bir şey olucak içinde ya yoğurt ya salça ya sos gibi 😀 birde sakatat ürünleri 😀
kirmizibalikbeachte kirazmevsimi_ yaaa sizin sakatatla alıp veremediğiniz neee 😂😂 ayrıca ne güzel her şeyi yiyebiliyormuşsun on numara rejim yaparsın. Ben hamileyken gebelik şekerim vardı bana bir diyet listesi verdiler dedim ki ben asıl bunları yersem ölürüm 😂😂
kirmizibalikbeachte Ozgur_mom söğüş dene kokusu olmuyor beyin koydurmazsan et gibi gelir çok lezzetlidir. Mutlaka tavsiye ediyorum 🥰