kirmizibalikbeachte Seryy_ bamya çok arada bi lezzet ya kimisi bayılırken kimisi nefret ediyor 😂 pırasayı bi tek böreğe koyarlarsa yerim ben 😂
kirmizibalikbeachte yildizztozu şerbetli tatlıyla benimde aram yoktur, sütlü tercih ederim. Ama kırmızı et kırmızı çizgimdir 😂😂
yildizztozu kirmizibalikbeachte hamilelikte o kadar tiksindim kırmızı etten 4 yıldır yemiyorum sütlü tatlılar da benim kırmızı çizgim diyebilirim ama diyette olduğum için pek yiyemiyorum 🤷♀️🤣
kirmizibalikbeachte barbieeemom lidokain Sizin yerinize de sakatat yerim ben 🥲 söğüşle kahvaltı ediyorum kız ben ayyy sakatat olsun ne olursa olsunnnn 😍
SiriusA kirmizibalikbeachte domates. Başka yok. Yemeklere doğrarım genelde rende kullanırım. Rende ise ve miktarı çok değil ise rahatsız etmez büyük ve iriyse ayırırım. Çiğ asla yiyemem. Var mı ben gibi domates yemeyen merak ettim 😅 herkes çok şaşırıyor çünkü
Bsraglsn SiriusA ayy sen bensin 😂😂 pişmiş domates asla yiyemem çiğ olanı da kahvaltıda belki tek tük 😊 bende yemeklere rendeleyip koyuyorum. Yemeğin içindeki domates büyükse ve özellikle kabukluysa o yemek bile midemi bulandırır Allah affetsin 😊
SiriusA kirmizibalikbeachte domates. Başka yok. Yemeklere doğrarım genelde rende kullanırım. Rende ise ve miktarı çok değil ise rahatsız etmez büyük ve iriyse ayırırım. Çiğ asla yiyemem. Var mı ben gibi domates yemeyen merak ettim 😅 herkes çok şaşırıyor çünkü
hepbahar123 kirmizibalikbeachte yani bana cok sıkintılı gelnefi pek listen yeßillik derken maydanoz marul pazı ıspanak pirasa taze sogan da dahil mi
kirmizibalikbeachte hepbahar123 pırasa kereviz ıspanak yeşil soğan çiğ maydonoz çiğ dereotu pazı brokoli vs vs o kadar uzuyor ki listem 😂 ot türevi dediğim biz göçmeniz saçma sapan otlar var listede turp otu sarmaşık vs asla yiyemem 😂 ıspanakla pırasayı börekte tolere edebiliyorum 🥰
myavocado uykusuzanne__ aaa pişmiş de mi yemiyorsunuz yemeğin içinde, zor oluyordur her yemekte soğan var hemen hemen 😐 çiğ salatada filan ben de tüketemem ama yemeği bol soğanlı seviyorum
hepbahar123 kirmizibalikbeachte yani biz de yeşillik sevmemize rağmen sürekli geşillik yemeyiz yani bilmem sorun olmaz gibi geldi . Ot cesiðine bakarsak gercekten milyon tanr çıkar napalim yediğimi kadafr artikin 😁
uykusuzanne__ kirmizibalikbeachte küçüklükten belli böyleyim hiç yemem neden mi bilmiyorum 🤷♀️🤣🤣ne çiğ ne pişmiş asla ağzıma sürmem eşim bu konuda çok muzdarip 😂
kirmizibalikbeachte uykusuzanne__ eşine birazcık hak verdim sankiii 🥹 çiğ olmasa da olur ama soğansız yemek çok zor 🥹