papatyakokulum_ Birdunyabircennetannesiii kumasları falan nasıl. bıfe rıca etsem ne aldınız atabılır misiniz
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ geçen hafta yaptım görseldekinin birebir aynısı geldi çok memnun kaldım. Bundan sonraki tek adresim olacak. Hem uygun hem kaliteli hem güzell
papatyakokulum_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi aa öyle mı ben ilk defa duydum. ne aldınız acaba rıca etsem atar mısınız. biraz bakındım çok güzel şeyler var. bıde kargo ücreti 90 tl yazıyor doğru mu
Birdunyabircennetannesiii papatyakokulum_ Kumaşlarını ben beğendim Triko olan biraz ince ve çok çabuk kırılıyor sadece o kadar Ama diğer yeşili çok beğendim mesela
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ Kahverengi gömlek çok hoşuma gitti ama bana birazcık kısa geldi sanki boyum 1.74 ona rağmen güzeldi yinede. Bende duruşunuda attım. Diğer ikili takımda 392 tl ydi Henüz giymedim. Kargo bedelide yanlış hatırlamıyorsam 44₺ ödemiştim.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ rengide birebir aynıydı ama çekimden dolayı renk tonu açık çıkmış bende.
papatyakokulum_ bsrakurt ben 10 dk falan baktım bır sürü şey begendım de ama dedım bunlar nasıl bu fiyata olur kı sasırdım😃
papatyakokulum_ Birdunyabircennetannesiii çok teşekkür ederim. ama pazarıum değil mı bunlar. ben dıger lale butıkten bahsedıyorsunuz zannedıyorum. pazarıumdan sureklı alıyorum zaten
Birdunyabircennetannesiii papatyakokulum_ Ay kusura bakmayın baştaki yorumunuzu görmemişim pazariumdan bahsediyorsunuz sanmıştım 🙊
Boncukdefne52 biranneminik herkes farklı miktar yazmış alışveriş miktarına göre değişiyor galiba . Ne kadar lik alışveriş yaptınız
papatyakokulum_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi ayy ben suteklı burdan alıs verıs yaparım kargoyu da hep 100 lıra odedım. bence gömlek çok yakısmıs güzel günlerde kullanın🌸 ama ben bu sıteyı biliyorum zaten ben lale butıkten bahsetmestım çok teşekkür ederim yınede 🌸
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ teşekkür ederim 🥰 lale butikten hiç alışveriş yapmadım isterseniz google dan veya tiktoktan araştırabilirsiniz oradan alışveriş yapanlar memnuniyetlerini veya şikayetlerini mutlaka paylaşmıştır, Bilgi edinirsiniz.
papatyakokulum_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi çok teşekkür ederım tıktok kullanmıyorum ama Google’dan bakarım çok sağolun🌸
papatyakokulum_ Boncukdefne52 bilmiyorum kı ben az mıktarda da yüksek mıktarda da alıs vetıs yaptım. musterı hızmetlerıne de sordum standart 100 lıra dedı