Boncukdefne52 Pazariumdan alışveriş yapan varmi ,kargo ücreti hakkında bilgi yokta ,ne kadar ödüyoruz bilen varmı
papatyakokulum_ Boncukdefne52 merhaba süreklı alıs verıs yaparım ordan. kargo ücreti 100 lıra. kapıda odemeyle alırsan ekstra 25 lıra ödüyorsun
Snp57asel Boncukdefne52 ben Bi kaç sefer alışveriş yaptım ve ürünleri gerçekten çok kaliteli ve sağlam
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Boncukdefne52 44 tl ödedim geçen hafta ürünleri inanılmaz kaliteli ve çok güzel 😍
bsrakurt çok pahalıya geliyor yani bana göre yedilale sitesi var çok güzel şeyler var yeni sezonlar da var 100₺ kargo kapıda ödeme dahil daha uygun geliyor bana fiyatlar falan normal, pazarium da eski sezonlar var daha çok
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ geçen hafta yaptım görseldekinin birebir aynısı geldi çok memnun kaldım. Bundan sonraki tek adresim olacak. Hem uygun hem kaliteli hem güzell
papatyakokulum_ Birdunyabircennetannesiii kumasları falan nasıl. bıfe rıca etsem ne aldınız atabılır misiniz
papatyakokulum_ Tekbenimsucumguzelolmakdemi aa öyle mı ben ilk defa duydum. ne aldınız acaba rıca etsem atar mısınız. biraz bakındım çok güzel şeyler var. bıde kargo ücreti 90 tl yazıyor doğru mu
Birdunyabircennetannesiii papatyakokulum_ Kumaşlarını ben beğendim Triko olan biraz ince ve çok çabuk kırılıyor sadece o kadar Ama diğer yeşili çok beğendim mesela
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ Kahverengi gömlek çok hoşuma gitti ama bana birazcık kısa geldi sanki boyum 1.74 ona rağmen güzeldi yinede. Bende duruşunuda attım. Diğer ikili takımda 392 tl ydi Henüz giymedim. Kargo bedelide yanlış hatırlamıyorsam 44₺ ödemiştim.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi papatyakokulum_ rengide birebir aynıydı ama çekimden dolayı renk tonu açık çıkmış bende.
papatyakokulum_ bsrakurt ben 10 dk falan baktım bır sürü şey begendım de ama dedım bunlar nasıl bu fiyata olur kı sasırdım😃
papatyakokulum_ Birdunyabircennetannesiii çok teşekkür ederim. ama pazarıum değil mı bunlar. ben dıger lale butıkten bahsedıyorsunuz zannedıyorum. pazarıumdan sureklı alıyorum zaten
Birdunyabircennetannesiii papatyakokulum_ Ay kusura bakmayın baştaki yorumunuzu görmemişim pazariumdan bahsediyorsunuz sanmıştım 🙊
Boncukdefne52 biranneminik herkes farklı miktar yazmış alışveriş miktarına göre değişiyor galiba . Ne kadar lik alışveriş yaptınız