mamacitaa_ forumgurmesi ne güzel bir haber 🕊️ sağlıcakla, hayırla kavuşun inşallah 🙏🏻 🤍 ilaçlardan hiçbir sıkıntı olmaz allahin izniyle. Kalp atisini da dinlemişsiniz masallah 🌸🫠
forumgurmesi mamacitaa_ çok sağolun evet büyük şok olduk o sesi beklemiyordum hiç heyecanımı anlatamam :) teşekkür ediyorum🌸🤍
[silindi] forumgurmesi Ova kız abla oluyor 🪽🪽🪽🩶 Sağlıkla gelsin. Sana demiştim yine diyorum. Oğluş geliyor gibi 🪿🩵
Ballilokmam11 forumgurmesi umarım olmaz sağlıkla devam eder süreciniz bende şuan 17 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde sizin gibi ağır grip olmuş ilaçlar kullanmıştım üstüne merdivenlerden düştüm 😅şükür sağlıkla tutundu devam ediyoruz
twobabymom_ forumgurmesi tebrik ederim İnşallah güzel ve sağlıklı bir hamileliginiz olur sağlıklı bir şekilde de kucağınıza alırsınız
Sungerbob forumgurmesi Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza 💫 Bi arkadaşım vardı oda hamileliğinden habersiz antidepresan ilaçları falan kullanmıştı ilaçlar da baya ağırdı ama hiç bir şey olmadı içinizi ferah tutun sizde 😇
Elfgrn forumgurmesi Ayyyy hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Çok sevindim darısı isteyenlerin başına ❤❤
forumgurmesi Elfgrn teşekkür ederim Eliff. Senden de bekliyorum yakın zamanda geçen nedense içime doğdu🫠😂
daenerystargaryen forumgurmesi Tebrik ederim. Hayırlı sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşaAllah. 💕