nilikonunannesii bizim oranın bir yemeği var bir otla yapılıyor hani anneler bilir ya tarifini herkes tutturamaz usulü vardır öyle bir yemek. Annem o gün o otu topladı temizledi memleketteyiz bizde. Dedim akşam pişirir yerim bayılırım yıllar oldu yemeyeli. Öyle gönlüm çekti ki şekerim vardı o ara hamilelikten dolayı uzandım kokusu burnuma geliyor öyle aklıma düştü eşime dedim annen pişirir heralde dedi hatta gitti söyledi ben duyuyorum içerden. Annem şimdi o kaynayacak da falan uzun sürer yapamam dedi ahh eşim öyle sinirlendi ki anne bak hamile falan diyor yok. Dedim içerde kavanozda hazır var biliyorum ama yapmasın bir daha söyleme dedim. Eşim hazırda yoktur yapardı diyor daha. Sabah oldu yola çıkacağız geldi diyor ki bu kavanozu al evde pişir ye. İstemem dedim almadım hiç içimden çıkmıyor daha önüme koysa da yemem. Hatta 1 gün önce kuzenime dedi topladım otu diye teyzemde vefat edeli çok oldu ah teyze yapta beni de çağır gönlüm çekti hanımım da tadına baksın falan diye böyle şöyle pişiyor diye konuştuk ona da dedi yapamam kim uğraşacak. Ne diyim..