nilikonunannesii kestane şekeri, buldum da ama paketi 100 liraydı ve bana pahalı geldi ne manaysa almadim 😁 Hamileliğim de 2023 sonu filandi yani öyle 100 lira çok para değildi hani 😁 Bir de file markette karpuz gormustum, cok güzel duruyordu Yarım karpuzdu içi filan kipkirmizi ama eşime söylediğimde evde köyden gelen karpuzlar var alip napcaz demişti aslinda haklıydı evde varken almak sacma ama benim canım o karpuzu istemişti 😄 Bende kızıp bir şey demedim, aslında soylesem onu da alırdı orda. Gebelik şekeri yaşadım, son 15 hafta filan zaten canım deli gibi tatlı istedi yiyemedim, portakallı kek mesela çok katiydim diyet konusunda yemedim ama doğumdan sonra direkt yaptırıp yemiştim. İlk 1 ay filan sadece tatlıyla beslendim diyebilirim 😁 Bunlar yiyemediklerim. Ama deli gibi aserdigim 2 şey oldu, biri haşlanmış yumurta diğeri karisik meyve suyu. Yumurta kolaydı. Ama meyve suyu gecenin köründe aklıma geldi, her taraf kapalı mecbur dışarıdan yemek söyledik onun yanında istedik. Ellerinde karisik kalmamış, aradılar eşimi ne gönderelim diye eşim de durumu anlattı. Allah razı olsun getiren kurye yakın başka ilçeye kadar gidip açık bakkal bulup almış meyve suyunu. Çok dua ettim, hala da ederim o kuryeye Allah işini rast getirsin 😃