Aysenrgrkmm nilikonunannesii ayy dut çekmişti canım ama karadutun daha olmamış hali oluyor ya pembe renkli hafif ekşi öylee 🤭
bekt55_ nilikonunannesii ilk hamileliğim incir aşerdim ama kışında incir bulamadık kuru vardı fakat o mor sulu incir yoktu rüyamda giriyordu uyamiyordum sonra bebeğim karnımda kalbi durdu o günden beri incir yemek istemiyorum ikinci hamileliğim kiraz aşerdim ama tam mevsimdi bol bol yemiştim
ozr42 nilikonunannesii benim suyum fazlaydı tatlı yasaktı . İrmik helvası çok canım çekiyodu. Birde annemin yaptığını istiyodum sadece . hastanede yattım erken doğum riski oluştu . 4 gün kaldım sürekli aklımda irmik helvası . Annem yanıma geldi bana baktı hastaneden çıkar çıkmaz irmik helvasını yaptırdım yedim .
nilikonunannesii Kbra5858 valla ben zeytinyağlı sarma istemiştim de yapacak kimse yoktu marketten alıp da yedim yapacak insan olmayınca zor eşim doğuma kadar yemekleri hep yaptı ben asla mutfağa gidemiyordum bir Allahın kulu da demedi gelelim yardıma diye.
melekinci- nilikonunannesii dondurma ile Doritos asla unutmam nasıl canım çekti midem bulanıyordu hiç yiyemdim şimdi her markete gittiğim zaman aldığım ilk şeyler bunlar oldu
melekinci- Minigim38 evet öyle bir şey var bence bende de olmuştu süt canı çeker dedikleri zaman komiğime gelmişti sonra anladım gerçemiş
Minigim38 melekinci- nilikonunannesii bende başıma gelince anladım 😅ama gerçekten o ağrı inanılmaz kötü
nilikonunannesii Minigim38 gerçekten doğru süt çeker dedikleri sey başıma geldi yoksa asla inanmıyordum.