nilikonunannesii lumoss benimde vardı çok zorlanmadım ben aslında zaten doğum yapana kadar hep midem bulandı her gün ilaç içiyordum o bile tutmuyordu beni.
nilikonunannesii Esoz1110 çok şükür o kadar küçüktü ki korkuyordum tutmaya 😅 ama o kadar hızlı büyüdü ve açığı kapattı ki inanamıyorum hala 😅
nilikonunannesii denizalismom hamileyken hiç kilo almadım ama bu emzirme dönemi beni bitirdi 10 kilo aldım nasıl becerdim onu da bilmiyorum 🤣
birceeva nilikonunannesii balığa bende cok düşkün değilim ama midye güzel bence. Damak zevki önemli tabi seven kadar sevmeyen de var denemek lazım ☺️
Hasekihurremsultan1 nilikonunannesii bende o zamanlar herkese uzaktım, kaynanam vardı yakınımda ama aramaz sormazdı bende isteyememiştim. Bir komşum vardı sağ olsun o hep bir şeyler yollardı ama gönderdiklerinden hep kıl çıktığı için yemeden çöpe gidiyordu 😂
nilikonunannesii Hasekihurremsultan1 yaa en nefret ettiğim şey yemekten kıl tüy çıkması asla yiyemem 😅
karan3535 nilikonunannesii toprak aşerdim aylarca tabiki yiyemedim yağmur yağdığında hemen balkona çıkardım kokusu gelsin diye evdeki çiçekleri sulardım toprak kokusu için. Sulamaktan çoğu öldü maalesef 😂
nilikonunannesii karan3535 ben onu normal zamanda da canım istiyordu kansızlık demir eksikliği varmış. Hatta Instagramda yenilebilen kil toprak satan sayfalar vardı almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim 😅
karan3535 nilikonunannesii bende çok baktım ama bebeğe bişey olur korkusuyla almadım videoları izledikçe içim gidiyordu
nilikonunannesii cikolatahurma valla benim kızımda var ama çilekten mi yoksa başka bir şeyden mi bilemiyorum
nilikonunannesii karan3535 hamileyken doktor ne olur ne Olmaz diye damardan kan ilacı yazmıştı baya yükseltti değerlerimi şimdi güzel gelmiyor toprak kokusu bana 😅
nilikonunannesii denizalismom bişey yiyemedim ki bulantıdan 😄 ye ye dediler sütün olmaz dediler şimdi de halim duman 🤣